10:09:48 18.05.2024
Stiri

VIDEO // Mobilizare totală a Poliției: 900 de oameni ai legii și voluntari au căutat astăzi tânăra de 19 ani dispărută la Orhei de pe 12 aprilie

Actualitate 20.04.2024 20:15 Vizualizări1312 Autor: Ziarul National
VIDEO // Mobilizare totală a Poliției: 900 de oameni ai legii și voluntari au căutat astăzi tânăra de 19 ani dispărută la Orhei de pe 12 aprilie


Peste 900 de polițiști din R. Moldova, dar și voluntari și-au unit astăzi eforturile pentru a căuta tânăra de 19 ani de la Orhei, dispărută din seara zilei de 12 aprilie curent, atunci când a urcat într-o mașină.

Cadavrul fetei a fost găsit astăzi la amiază, într-o pădure de lângă satul Chițcanii Vechi, raionul Telenești, unde locuiește șoferul mașinii în care a urcat tânăra. Ana Maria era însărcinată în șase luni și în acea seară se întorcea la căminul Colegiului pedagogic din Orhei unde învăța, după ce făcuse meditații cu un copil din localitate.

„A fost o provocare enormă pentru noi toți să găsim această fată, dispărută în circumstanțe dubioase la Orhei. Consecințele sunt triste, dar am făcut tot posibilul ca împreună să putem acționa așa ca legea să poată fi aplicată corect. A fost o săptămâna în care am examinat fiecare centimetru de pământ, am analizat mii de înregistrări video, am mers prin ploaie, am ridicat fiecare piatră, am verificat fiecare loc și am întors toate gunoiștele. Dar rezultate sunt atunci când sunt Oameni, mulți Oameni. Astăzi am fost peste 900. Colegilor noștri polițiști, peste 700 la număr, li s-au alăturat colegi din alte subdiviziuni și persoane civile care au mers cot la cot cu noi. Mulțumim tuturor. Pentru noi a contat fiecare persoană. Transmitem condoleanțe familiei și rudelor. Muncim în continuare pentru a elucida fiecare detaliu al acestui caz”, a transmis Poliția.

Suspectul, un bărbat de 45 de ani, șoferul maișinii în care a ucrat fata, se află în custodia oamenilor legii, dar nu colaborează cu ancheta. Acesta a lucrat anterior ca polițist de sector în satul Chițcanii Vechi, după care a plecat în Italia cu soția și cei doi copii ai lor. De câțiva ani, acesta se întorsese acasă, a divorțat de soție și locuia singur.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md