10:58:19 23.08.2019
 
Stiri

VIDEO // Medpark – soluţia ta pentru o inimă sănătoasă

Advertising 18.02.2015 12:00 Vizualizări4069 Autor: Ziarul National

Aritmia cardiacă poate fi tratată într-o singură zi. Acum, Medpark le oferă pacienţilor diagnosticaţi cu această maladie noi proceduri inovative şi minim invazive. Numite electrofiziologie şi ablaţie, acestea reprezintă soluţia pentru excluderea intervenţiei chirurgicale şi îi scuteşte pe pacienți de ani întregi de tratament medicamentos. Aplicarea acestor proceduri reprezintă o premieră pentru medicina privată din ţara noastră.

Olga Șchiopu, director medical Medpark: „Spitalul Internaţional Medpark este recunoscut în Moldova pentru aducerea şi implementarea tehnologiilor moderne în practica medicală. Medpark este singura instituție medicală privată din Republica Moldova care a dezvoltat, în conformitate cu standardele internaționale, un centru de excelență dedicat diagnosticului și tratamentului patologiei cardiovasculare – Centrul de Infarct Miocardic. În portofoliul nostru avem înscrisemai multe proceduri inovative, fapt carea transformat instituţia noastră în expertul nr.1 în diagnosticul şi tratamentul bolilor de inimă, în domeniul privat din Republica Moldova.”

Aritmia cardiacă se manifestă prin perturbarea ritmului normal al inimii, iar în condiţiile în care bolile cardiovascula rereprezintă principala cauză a deceselor din Moldova, aplicarea procedurilor inovative este o prioritate pentru practica medicală. Recent, la Medpark 3 pacienţi diagnosticaţi cu aritmie au primit tratament prin aplicarea procedurilor de electrofiziologie şi ablaţie. Premiera se datorează unor renumiţi profesionişti, cu nume recunoscute în medicina internaţională.

Aurel Batrînac, vicedirector medical chirurgie, Medpark: „Sunt foarte bucuros că medicii din Turcia, colegii noștri, au împărtăşit experienţa lor echipei de profesionişti Medpark şi că am reușit să implementăm în premieră într-o instituţie privată aceste proceduri. Prin aplicarea inovaţiilor în tratamentul şi diagnosticarea pacienţilor, Medpark contribuie în mod practic la îmbunătăţirea sistemului de sănătate autohton, iar pentru mine este o onoare să fiu parte a acesteia.”

Cu ajutorul noilor proceduri, echipa medicală a studiat comportamentul inimii ca organ electric, iar ulterior au cicatrizat prin radiofrecvenţă ţesutul inimii care declanşa anomalia cardiacă.

Hakan Eraslan, medic cardiolog, Medpark: „Intervenţiile medicale au fost un succes, iar pacienţii au plecat acasă chiar în aceeaşi zi. Procedurile presupun doar anestezie locală, aplicată pacientului, după care nu au avut nevoie de o perioadă îndelungată de recuperare. Acest succes reconfirmă faptul că echipa Medpark este pregătită să utilizeze tehnologiile avansate în tratamentul aritmiei şi în cazurile altor pacienţi care suferă de această maladie.”

Medpark este expertul nr. 1 privat în diagnosticul și tratamentul bolilor de inimă, fiind singura instituţie din Europa de Sud-Est acreditată internaţional de JCI. Spitalul dispune de un avansat Centru de Infarct Miocardic, care pune la dispoziție servicii unice în Republica Moldova prin intermediul serviciului de Cardiologie invazivă, disponibil 24/24 ore.Calitatea de excepție a specialiștilor, combinată cu cele mai avansate tehnologii medicale de diagnostic și tratament, permite soluţionarea oricărui tip de cardiopatie, garantând rezultate similare celor obținute în țările occidentale.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.08.2019 09:23 Nicolae Negru Ipocrizie, numele tău e Dodon-Sandu-N...

19.08.2019 09:07 Ziarul National După „Alianța Kozak” vine „Planul Koz...

16.08.2019 09:14 Nicolae Negru ACUM-PSRM, divorțul imposibil

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de numirile guvernării „ACUM”-PSRM de la conducerea Procuraturii Generale, Centrului Național Anticorupție sau a Curții Constituționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md