12:11:52 05.02.2023
Stiri

FOTO // Filmare recentă cu Vladimir Putin, ȘTEARSĂ rapid de pe internet. Urmele de pe mâna liderului de la Kremlin nasc noi controverse despre starea sa de sănătate

Actualitate 24.10.2022 10:42 Vizualizări4558 Autor: Ziarul National
FOTO // Filmare recentă cu Vladimir Putin, ȘTEARSĂ rapid de pe internet. Urmele de pe mâna liderului de la Kremlin nasc noi controverse despre starea sa de sănătate


Deși se bucură de o popularitate incredibilă, lucrurile nu sunt extraordinare pentru Vladimir Putin. Presa internațională a analizat cea mai recentă apariţie ale liderului de la Kremlin şi s-a ajuns la concluzia că acesta ar avea o problemă de sănătate. Jurnaliștii au vorbit despre boala de care ar putea să sufere președintele Rusiei.

Vladimir Putin a apărut, de curând, în câteva videoclipuri de propagandă. În imagini se vede cum președintele Rusiei prinde un soldat rus de umăr, iar un semn ciudat este observat pe mâna lui dreptă. Potrivit corespondentul Kyiv Post, Jason Jay Smart, acesta ar putea fi un indiciu că liderul de la Kremlin ar suferi de cancer și ar urma un tratament intravenos.

„Videoclipurile lansate de știrile guvernului rus arată ceea ce ar putea fi urme de tratament intravenos pe mâna lui Putin”, a transmits jurnalistul, care a și distribuit materialul pe Twitter.

El a mai precizat, de asemenea, că Moscova a publicat două filmulețe, dintre care unul blurat pentru a masca semnul de pe mâna lui Vladimir Putin și altul care nu o arată deloc. Ulterior, publicațiile de stat din Rusia au șters rapid filmarea aplificând astfel speculațiile despre starea de sănătate a liderului rus.

Vladimir Putin a avut o apariție rară joi, pe data de 20 octombrie. Mai exact, liderul de la Kremlin a fost văzut trăgând cu o pușcă cu lunetă, dar se spune că imaginile au fost șterse imediat din presa rusă.

Fostul corespondent în Ucraina, Tom Warner, a scris: „Am descărcat cele 5 videoclipuri ale acestui eveniment postate pe Telegram și am analizat îndeaproape fotografiile cu mâna lui Putin. Acesta pare să fie doar un unghi ciudat în care apar venele umflate. Dar mâna și fața sunt umflate în toate scenele”.

În trecut, s-a mai spus că liderul rus ar suferi de o formă rară de cancer. Potrivit General SVR: „Vladimir Putin s-a plâns de o durere în cavitatea abdominală, care nu a putut fi oprită rapid, și a ținut ședința înclinându-se în față, încercând să mențină o postură naturală.

Oncologia lui Putin progresează și, în ciuda tratamentului adecvat din ultima vreme, durerea nu este întotdeauna complet ameliorată. Trebuie să se înțeleagă că starea deplorabilă a sănătății fizice și psihice a președintelui afectează adoptarea deciziilor-cheie.”

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.02.2023 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fiindcă Putin se tem...

01.02.2023 09:13 Cazimir Țino Cazimir Țino // Republica Moldova înt...

30.01.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Strategia reintegrării

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că actuala guvernare a R. Moldova trebuie să schimbe Guvernul în anul 2023?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md