04:25:23 27.05.2024
Stiri

VIDEO // Detalii tulburătoare despre omorul săvârșit cu SADISM la Ghermănești de două minore de 14 și 15 ani. Victima, o femeie de 67 de ani, avea 37 de tăieturi în inimă și ,,era toată despicată"

Actualitate 24.09.2023 12:20 Vizualizări1756 Autor: Ziarul National
VIDEO // Detalii tulburătoare despre omorul săvârșit cu SADISM la Ghermănești de două minore de 14 și 15 ani. Victima, o femeie de 67 de ani, avea 37 de tăieturi în inimă și ,,era toată despicată


„Avea 37 de tăieturi și era toată despicată”, spune Gheorghe Sprînceană, fiul femeii de 67 de ani, care a fost ucisă cu o deosebită cruzime de două minore de 14 și 15 ani, în satul Ghermănești, raionul Telenești. Bărbatul a rămas șocat atunci când și-a văzut mama fără suflare, transmite TVN.

„Avea 37 de tăieturi... Ce le-a trebuit lor, ce le-au trebuit lor, măcar să fi fost bogată, dar era o băbuță săraca”, a menționat fiul victimei.

Bărbatul spune că, după ce au înțeles ce au făcut, minorele au fugit, aruncând cuțitele chiar într-o fântână din fața casei. „Iată de aici din fântână au scos două cuțite... Cât s-a chinuit săraca bătrânică”.

Gheorghe Sprînceană a fost îngrozit prin ce chinuri a trecut mama sa. „M-au sunat ieri și mi-au spus că mama mea este decedată, acum eu am venit de acolo și când colo îmi spune că mama mea este tăiată, înjunghiată și am stat iată aici în drum, nu mi-au dat voie să o văd și după ce au luat amprentele... Mi-au dat voie să o văd, avea 37 de tăieturi în inimă și aici despicată".

Oamenii din sat au rămas șocați de cele întâmplate și spun că nu se mai simt in siguranță nici în propria casă.

Amintim că două fete de 14 și 15 ani riscă ani grei de pușcărie, după ce au ucis cu sânge rece o femeie de 67 de ani. Este vorba de aceleași minore, care anterior au fost filmate cum băteau cu bestialitate alte fete, dar de fiecare dată scăpau de răspundere.

Poliția a stabilit că fetele, aflându-se în gospodăria unui băiat în satul Ghermănești, raionul Telenești, ar fi intrat în conflict cu stăpâna casei, o femeie de 67 de ani, ulterior cearta degenerând într-o bătaie.

Citește și: VIDEO +18 // Minoră de 17 ani, snopită în BATAIE de două fete, într-un parc din Chișinău. Victima a fost tăvălită pe jos și lovită cu BESTIALITATE cu picioarele în cap. Poliția a stabilit identitatea unei agresoare: „Fetele urmează să fie audiate”

În rezultat, acestea i-au aplicat femeii multiple lovituri de cuțit pe diferite regiuni ale corpului, au acoperit-o cu o plapumă și au părăsit locul crimei. Fetele au aruncat cuțitele într-o fântână de lângă gospodăria victimei.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.05.2024 10:20 Ziarul National Nicolae Enciu // Modernizarea economi...

24.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Căutarea unui candid...

20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md