14:43:45 23.02.2024
Stiri

VIDEO +18 // Minoră de 17 ani, snopită în BATAIE de două fete, într-un parc din Chișinău. Victima a fost tăvălită pe jos și lovită cu BESTIALITATE cu picioarele în cap. Poliția a stabilit identitatea unei agresoare: „Fetele urmează să fie audiate”

Actualitate 05.07.2023 13:46 Vizualizări3537 Autor: Ziarul National
VIDEO +18 // Minoră de 17 ani, snopită în BATAIE de două fete, într-un parc din Chișinău. Victima a fost tăvălită pe jos și lovită cu BESTIALITATE cu picioarele în cap. Poliția a stabilit identitatea unei agresoare: „Fetele urmează să fie audiate”


O minoră de 17 ani a fost bătută cu bestialitate de alte două fete într-un parc din sectorul Botanica al capitalei. Incidentul a avut loc pe 30 iunie curent, dar a ieșit la iveală după ce imaginile au fost plasate pe rețelele de socializare. Poliția a stabilit deja identitatea uneia dintre agresoare, dar și pe cea a victimei.

Potrivit Poliției, Inspectoratul Buiucani a înregistrat cazul pe data de 30 iunie, în urma apelului la numărul unic de urgență 112.

Polițiștii au stabilit că totul s-ar fi întâmplat într-un parc din sectorul Botanica al capitalei, în jurul orei 2:20. De asemenea, oamenii legii au stabilit identitatea uneia dintre agresoare, care s-a dovedit a fi o minoră de 15 ani, plasată într-un Centru de plasament în situații de risc, pe care îl părăsește fără a înștiința responsabilii instituției.

Aceasta a mai fost și anterior implicată în astfel de cazuri, iar imaginile de agresiune erau distribuite în mediul online.

De data aceasta, victima s-a dovedit a fi o adolescentă de 17 ani dintr-un sat din Anenii Noi, care fuge deseori de acasă.

Fetele implicate în acest caz - agresoarea și victima - urmează să fie audiate în prezența specialiștilor de resort, pentru a stabili motivul faptelor.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md