04:34:51 04.12.2023
Stiri

Va cloci Dodon ouăle revoluției?

Actualitate 20.11.2022 10:25 Vizualizări1907 Autor: Ziarul National
Va cloci Dodon ouăle revoluției?


Trustia, elegii politikoase

Ieri am discutat pentru ce FSB îi plătește lui Dodon tocmai 202 mii (202 000) de lei pe lună. Cu ce îl poate ajuta pe musculosul Putin pântecosul Dodon, care nu a fost capabil nici măcar să o învingă pe Maia Sandu în alegerile prezidențiale? El nu ajungea pe scaunul prezidențial nici în 2016, dacă nu îl aburca Plahotniuc.

Iată opiniile exprimate în ordine cronologică:


- Lui Dodon i se cere să lustruiască în continuare cleampa de la poarta Kremlinului. Acum el l-ar putea ajuta pe Putin să piardă războiul cu Ucraina. (Colesovnazadov)

- Dodon este plătit să arate cu degetul „de unde ies gazele” și să o îndemne pe Maia Sandu să meargă la Putin, ca să-l roage să ne dea gaz mai mult și mai ieftin. (Cozonac).

- Eu cred că FSB cere de la Dodon un singur lucru: să-l ducă de nas pe Putin, ca în Ucraina: să spună că tancurile rusești se vor împotmoli în buchetele de flori aruncate asupra lor de cetățenii „eliberați”, dacă vor ajunge la Chișinău, iar soldații ruși riscă să fie sufocați de îmbrățișările moldovencelor și moldovenilor care mor de dorul URSS. (Dr. P. Stuh)

- Dodon ar spune orice și pentru o sumă mai mică. FSB vrea ca noi să credem că vom primi ca Dodon, dacă vom sluji cu credință Rusia. (Sanitara Vera)

- Explicația e mult mai simplă: lui Dodon i se dau 202 000 lei pe lună ca să împartă cu șefii săi de la FSB. (Ștefan cel Mare și Sfânt)

- 202 000 lei pe lună e cam puțin, nu ajunge nici pentru avocați și judecători. Nu uitați că Dodon are de întreținut Partidul Socialiștilor și nu numai. El trebuie să-l ajute pe Șor să clocească de la distanță ouăle revoluției anti-PAS. (Sobcor)

Au fost exprimate și alte opinii, care însă nu pot fi reproduse din motive estetice.

Acum stau și mă gândesc de ce au furat eliberatorii ruși ratonul de la grădina zoologică din Herson? Au crezut că e un robot, că e sobă cu microunde, că e mașină de spălat?

Al vostru gonadotrop, jneapăn, Ion Buraga.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

01.12.2023 08:59 Ziarul National Nicolae Enciu // 1 Decembrie 1918: „R...

01.12.2023 09:33 Cazimir Țino Cazimir Țino // Ziua Națională a Româ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md