03:48:16 24.09.2018
 
Stiri

Un joc online creat de doi tineri din Republica Moldova face furori

Advertising 01.12.2017 16:27 Vizualizări21250 Autor: Dumitru Lungu

Ideea reprezentă o simulare a jocului de cărți belot. Utilizatorii, au prins gustul jocului online belot.md foarte rapid, timp în care a crescut considerabil numărul jucătorilor.

Belot.md este un joc ce unește tineri, în special moldoveni, de pretutindeni, plecați la muncă sau stabiliți de mai mult timp în străinătate.

Zilnic sunt organizate campionate cu premii, astfel,competiția devine și mai atractivă.
Regulamentul jocului este explicat foarte bine în meniul de pe site, în așa fel pot intra în joc și cei care nici nu au auzit de belotul clasic.
Chiar dacă este un joc cunoscut mai mult de bărbați, curios este, ca și fetele joacă belot online.

În acest moment, sunt înregistrați , peste 180 000 de vizitatori din: România, Rusia, Italia, Franța, Spania, Germania, Marea Britanie, Canada, SUA, țări în care există comunități mari de moldoveni. Deși și-au construit o viață acolo, nu uită și doresc să fie mai aproape de tot ce le amintește de țara unde s-au născut, totodată creînd dialoguri, discuții chiar legîndu-se prietenii prin intermediul acestui joc online.

Aici vrem să vă relatăm o istorie reală, firul căreia l-am depănat în urma primirii unui mesaj la adresa administrației jocului:
Salut,cred că trebuie să știți asta! Deci, vreau să mulțumesc jocului belot.md,pentru că datorită vouă m-am ales cu niște fini minunați,și respectiv finii cu niște nași pe potrivă (și modești!).Vineri am fost nași de cununie.Ne-am cunoscut online, pe urmă offline de două ori,după care a treia oară mi s-a propus să îi fiu cu soția, părinți spirituali.Am acceptat,și uite ca minunea sa produs))
Mai jos, puteți vedea foto de la eveniment.

De la apariție, până în prezent, s-au înregistrat peste 6 milioane de jocuri cu peste 200 de mii de jucători înregistrați. Zilnic au loc circa 8 000 de partide belot online.

Creatorii jocului online spun că intenția a fost să aducă înapoi sentimentul jucăuș și aventurier care îl provoca belotul clasic din adolescența tuturor, și să-l facă mai accesibil și ușor în utilizare, având internetul la îndemînă, de aceea au creat și versiunea mobilă, pentru ca utilizatorii să poată juca oricând și oriunde.

Vă invităm în gașca noastră belot.md !


Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md