02:42:15 27.02.2024
Stiri

VIDEO // Crimă abominabilă la Hâncești, care ar fi fost săvârșită de doi MINORI. Aceștia ar fi înjunghiat de mai multe ori un bărbat de 64 de ani, după care au incendiat casa acestuia. Cadavrul carbonizat a fost depistat de pompieri

Actualitate 08.12.2023 17:31 Vizualizări1902 Autor: Vitalie Hadei
VIDEO // Crimă abominabilă la Hâncești, care ar fi fost săvârșită de doi MINORI. Aceștia ar fi înjunghiat de mai multe ori un bărbat de 64 de ani, după care au incendiat casa acestuia. Cadavrul carbonizat a fost depistat de pompieri


Doi minori din Hâncești au fost reținuți de Poliție, fiind suspectați de uciderea, cu o deosebită cruzime, a unui bărbat de 64 de ani. Cei doi cu vârste de 15 și, respectiv, 16 ani, au înjunghiat victima de mai multe ori, iar pentru a șterge urmele crimei au dat foc la casă.

Potrivit Poliției, crima s-a produs pe 5 decembrie curent, atunci când organele competente au fost sesizate cu privire la producerea unui incendiu într-o gospodărie.

Pompierii chemați la lichidarea incendiului au depistat în casă cadavrul carbonizat al proprietarului, un bărbat de 64 de ani.

Examinând cadavrul, medicul legist a constata că victima avea mai multe plăgi pe diferite părți ale corpului, provocate de un obiect ascuțit.

Polițiștii și procurorii din Hâncești au identificat și reținut doi minori de 15 și 16 ani, care ar fi consumat cu victima băuturi alcoolice la domiciliul acestuia. La un moment dat, între victimă și cei doi minori ar fi izbucnit un conflict spontan. Astfel, minorii i-ar fi aplicat bărbatului multiple lovituri cu un obiect ascuțit, după care ar fi incendiat locuința.

Minorii respectivi nu sunt la prima abatere. Anterior, aceștia au fost condamnați condiționat. Suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore și riscă ani grei de pușcărie pentru comiterea omorului intenționat, care a fost săvârșit cu o deosebită cruzime.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md