23:04:03 15.01.2021
 
Stiri

Chirtoacă, MALIȚIOS după apelul premierului Sandu: „Guvernarea nu se face prin apeluri de participare la concursuri de WEEK-END. Bravo, îi dați justiția lui Dodon! Dansați după cum vă spune Dodon!”

Politică 28.07.2019 16:57 Vizualizări4616 Autor: Ziarul National
Chirtoacă, MALIȚIOS după apelul premierului Sandu: „Guvernarea nu se face prin apeluri de participare la concursuri de WEEK-END. Bravo, îi dați justiția lui Dodon! Dansați după cum vă spune Dodon!”


Liderul Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, o critică pe Maia Sandu, după ce premierul a lansat un apel prin care cheamă profesioniștii să participe la concursurile de angajare în structurile de stat, inclusiv la Procuratura Generală.

„După ce am făcut live-ul despre concursul de week-end pentru procuror, Maia Sandu ne cheamă acum să participam la concurs... Concursul a fost anunțat vineri, ieri a fost sâmbătă, azi e duminică, când totul este închis, iar termenul pentru participare la concurs expiră mâine? Când să participăm concurs? Prin ceea ce spuneți, prin chemarea de participate la un concurs de week-end, la care nici nu poți merge, pentru că Parlamentul nu lucrează, arătați incapacitatea Guvernului de a gestiona situația și mai vreți încă să ne prostiți. Este aberant ceea ce faceți”, spune Chirtoacă într-o postare pe Facebook.

Citește și: Premierul Sandu, despre NEMULȚUMIRILE din societate: „Noi înțelegem nerăbdarea. Lucrăm câte 20 de ore pe zi, încercând să remediem dezastrul. Trebuie să conștientizăm că, în continuare, nu avem justiție și procuratură funcționale”

Potrivit lui, guvernarea nu se face prin apeluri de participare la concursuri. „Și ce fel de concursuri: concurs de trei zile, din care două sunt de week-end?! Dodon a cerut expres ca pe 1 august să numească procurorul său interimar. Iată voi, ACUM, îi organizați „concurs” ca să respectați termenul. La acest „concurs” vor participa numai oamenii lui. Bravo, îi dați justiția lui Dodon! Dansați după cum vă spune Dodon! Blocul „ACUM”, vă prostește Dodon, ca să nu spun altfel! ACUM pentru DODON, iată noul vostru slogan!”, a adăugat acesta.

Citește: Câte persoane au aplicat la CONCURSUL-FULGER pentru funcția de procuror general interimar

Fostul primar general al capitalei afirmă că în toate legile R. Moldova și ale lumii este prevăzut că un concurs durează 30 de zile, cel puțin.

„De unde ați luat termenul de trei zile, dintre care două de week-end?! Voi înțelegeți că ceea ce faceți este abuz în serviciu și o formă de uzurpare a puterii de stat? Dincolo de asta, aș participa eu la concurs, dar cum să particip? Și când să particip? Eu nu am cinci ani Procuratură. De ce nu scoateți din lege condiția cu cinci ani de experiență în Procuratură? Nu este clar că vor veni numai oamenii lui Plahtoniuc, ai comuniștilor și ai lui Dodon? Nu vă ascundeți după deget! Nu fiți struți! Ieșiți de sub Dodon și faceți anticipate, dacă nu-i puteți tine piept. Doamna Maia, vă prostește și vă folosește Dodon. Diaspora, trezirea, ați votat-o și ați făcut-o deputat și prim-ministru”, a conchis sursa citată.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Tarnacop 28.07.2019 17:27

Dorine ! Erai mai convingator si natural cand crapai vodca in garaj, si cantai "murca". N-ai insusit un lucru, in umbra "mosului" - opozitia trebue sa fie credibilesi constructiva.

Titirez 21.08.2019 14:58

Degeaba dai cu ...TÂrnăcopul, nene ! Suntem în 21 august 2019... Mai sustii cumva si astazi cp Marcel Chirtoacă nu a spus adevărul ? Gata sunteti! Vânduti rusilor cu cățelul si purcelul la un loc ! TRAIASCĂ SI INFLOREASCĂ REPUBLICA MOLOTOVA cu tov DODON in frunte si Curtea constitutională .

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.01.2021 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Declarația politică ...

11.01.2021 17:20 Ziarul National Victor Chirilă // R. Moldova - Ucrain...

11.01.2021 09:01 Nicolae Negru Nicolae Negru // Primul pas, Maia San...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md