13:52:59 03.10.2023
Stiri

Batavul Donny van Iperen, aflăt în COMĂ de aproape o săptămână, va fi transferat mâine la un spital din Rotterdam. FC Zimbru a plătit un AVION special pentru transferul fotbalistului în Olanda

Actualitate 12.08.2022 16:39 Vizualizări2007 Autor: Ziarul National
Batavul Donny van Iperen, aflăt în COMĂ de aproape o săptămână, va fi transferat mâine la un spital din Rotterdam. FC Zimbru a plătit un AVION special pentru transferul fotbalistului în Olanda


Batavul Donny van Iperen de 27 de ani, care se află în comă de sâmbăta trecută, atunci când s-a ciocnit violent de portarul celor de la Dinamo-Auto și a căzut doborât pe gazon, va fi transferat mâine la un spital din Rotterdam, Olanda. Anunțul a fost făcut de FC Zimbru, club la care e legitimat fundașul olandez.

„Donny va fi transferat mâine în Țările de Jos, într-unul dintre cele mai bune spitale din Rotterdam! Starea lui de sănătate rămâne a fi una stabilă, dar gravă! Din momentul accidentării și până în prezent clubul și-a asumat toate cheltuielile pentru tratamentului lui Donny! Zborul de mâine a fost achitat de către Nicolae Ciornîi! Pe această cale aducem mulțumiri celor ce au procurat biletele pentru partida de mâine cu FC Bălți și au fost alături de Donny încă de la început”, se arată într-un comunicat de presă al clubului de fotbal.

Amintim că familia lui Donny a sosit la Chișinău la scut timp după ce jucătorul s-a accidentat. Aceștia au insistat ca fotbalistul să fie transferat în Olanda.

Sâmbăta trecută, 6 august, Van Iperen, fundașul batav al Zimbrului, a fost lovit violent cu umărul în cap și, după intervenția medicilor pe teren timp de opt minute, a fost transportat inconștient la spital. Mai întâi la Tiraspol, apoi mutat după câteva ore la Institutul de Neurochirurgie din Chișinău.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.10.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Druță, ideologul...

29.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mărul transnistrean ...

27.09.2023 08:52 Cazimir Țino Cazimir Țino // UNIREA – IDEAL NAȚIONAL

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md