05:33:14 04.12.2023
Stiri

SUA vor oferi suport pentru întărirea capacităților instituționale ale Procuraturii Anticorupție de la Chișinău pentru a putea preveni și combate eficient corupția

Actualitate 17.08.2022 09:59 Vizualizări704 Autor: Ziarul National


SUA vor oferi suport pentru întărirea capacităților instituționale ale Procuraturii Anticorupție de la Chișinău pentru a putea preveni și combate eficient corupția

Statele Unite ale Americii vor contribui la întărirea capacităților instituționale ale Procuraturii Anticorupție în vederea prevenirii și combaterii corupției.

Discuții privind identificarea suportului necesar au fost purtate marți, 16 august, de către procurorul-șef Anticorupție, Veronica Dragalin, cu reprezentanții Ambasadei SUA în R. Moldova.

Oficialii au discutat despre ceea ce a găsit Veronica Dragalin la noul său post de muncă și despre necesitățile actuale ale Procuraturii Anticorupție.

În următoarea perioadă, procurorul-șef Anticorupție urmează să aibă întrevederi și cu reprezentanții altor parteneri de dezvoltare, manifestându-și în acest sens disponibilitatea de a stabili noi contacte de colaborare instituțională în scopul dezvoltării capacităților operaționale ale Procuraturii Anticorupție.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

01.12.2023 08:59 Ziarul National Nicolae Enciu // 1 Decembrie 1918: „R...

01.12.2023 09:33 Cazimir Țino Cazimir Țino // Ziua Națională a Româ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md