04:07:31 08.12.2023
Stiri

Simion vrea dragoste pe bani

Actualitate 04.12.2022 10:13 Vizualizări1909 Autor: Ziarul National
Simion vrea dragoste pe bani


Trustia, elegii politikoase

Putin bombardează Ucraina, ca să le dezvolte ucrainenilor sindromul Stockholm și să-l iubească pe el mai mult decât pe Zelenski. Același efect Putin vrea să-l obțină și în Republica Molotova, tăindu-ne gazul și lăsându-ne în întuneric - bombardând Ucraina, el ucide doi iepuri: rețelele electrice ucrainene și molotovene.

Dându-ne lumină, Klaus Iohannis îi strică planurile lui Putin. În ajutorul țarului rus vine imediat Gheorghiță Simion, cel spoit cu aur. El îi cere lui Iohannis să nu pună piedici lui Putin în Republica Molotova, să nu dea niciun leu Guvernului de la Chișinău, ca molotovenii să înghețe și să stea în întuneric ca ucrainenii, pentru a-l iubi Putin mai mult decât pe Maia Sandu.

Unii spun că Gheorghiță e putinist cu acte în regulă, trădător cu patentă românească, dar să nu ne grăbim cu concluziile. S-ar putea ca el să fie pur și simplu șmecher din născare și inocent din punct de vedere intelectual, ca un copil care își astupă ochii și crede că lumea nu-l mai vede.

Acum stau și mă gândesc la noua afacere a lui Spînu cu separatiștii transnistreni: noi le dăm gaz pe care ei nu-l plătesc, iar ei ne dau în schimb curent electric, pe care noi îl plătim. Pentru gazul pe care îl dăm noi pe gratis vom plăti tot noi, dar ceva mai târziu, asumându-ne datoria respectivă în fața ,,Gazprom"-ului, datorie pe care Moscova o va cere să o achităm cu prima ocazie, când ne va fi Europa mai dragă.

Al vostru spoiler, auritor, Ion Buraga


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.12.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Scena politică a R. M...

04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md