20:36:41 21.07.2024
Stiri

Serialul de pe Netflix de doar 8 episoade care a ajuns în trending în peste 70 de țări. Pare inspirat din realitate, iar finalul este neașteptat

Actualitate 14.06.2024 10:28 Vizualizări1256 Autor: ZiarulNational
Serialul de pe Netflix de doar 8 episoade care a ajuns în trending în peste 70 de țări. Pare inspirat din realitate, iar finalul este neașteptat


Un serial de pe Netflix cu doar 8 episoade a reușit să fie adorat de o mulțime de abonați. Are o poveste tulburătoare, tristă, dar și revoltătoare, iar asta îl și face interesant.

Serialul de pe Netflix de doar 8 episoade care te va tulbura a fost lansat în 2021 și a rupt topurile o bună perioadă de timp și chiar nu e de mirare de ce.

Este vorba despre serialul El inocente ,,Nevinovat ” care are 8 episoade. Fiecare episod durează în jur de o oră și chiar nu ai cum să te plictisești. E acel serial pe care vrei să îl urmărești non stop.

Care e povestea și de ce abonații au fost cuceriți încă din primele secunde? Serialul de pe Netflix prezintă practic o crimă accidentală îl conduce pe un bărbat într-o gaură întunecată de intrigi și crime.

Deși crede că viața lui e una perfectă, în momentul în care găsește dragostea și libertatea, un telefon îi readuce coșmarul. Care va fi finalul?

Este într-adevăr vinovat pentru crima de atunci sau pur și simplu a fost la momentul nepotrivit în acel loc? A fost totul un accident? Doar abonații Netflix care au văzut deja serialul știu asta.

Cert este că fiecare episod de pe Netflix în parte este captivant, iar producția merită văzută de oricine. Cu atât mai mult în contextul în care unii susțin că poate fi o lecție de viață, poate chiar inspirată din realitate.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md