10:38:14 02.06.2020
 
Stiri

ORHEI // Scrisoare deschisă către Ilan Şor: DEMISIONAŢI!

Politică 17.10.2015 14:22 Vizualizări2894 Autor: Galina Munteanu
ORHEI // Scrisoare deschisă către Ilan Şor: DEMISIONAŢI! newsru.md


Fondatorii postului de Radio Orhei au expediat o scrisoare primarului de Orhei Ilan Shor prin care îi cer să-şi dea demisia din postul de primar.

Potrivit acestora, după ce în denunţul devenit cunoscut în aceste zile a recunoscut că a fost implicat activ într-o lungă şi frauduloasă relaţie în care figurează sume fabuloase de bani, nu mai are niciun drept moral să ocupe funcţia de primar.

„O persoană care timp de cinci ani a oferit mită în valoare de 250 de milioane de euro, obţinând foloase prin ilegalităţi, nu poate pretinde respectarea legilor de la locuitorii oraşului pe care a ajuns să îl conducă. În Europa, pe care în campania electorală aţi promis că o veţi construi la Orhei, orice demnitar cu bun-simţ ar demisiona a doua zi după ce oamenii au aflat că a scris cu propria mână o mărturie de zece pagini despre fărădelegile la care a luat parte. Niciun teren de joacă şi niciun drum nu pot astupa groapa mizeriei şi sărăciei în care se prăbuşesc oamenii din Republica Moldova. Asta şi din cauza faptelor pe care le-aţi descris în (auto)denunţ, multă lume, inclusiv orheieni, muncesc zi şi noapte, acasă şi peste hotare, dar tot nu reuşesc să-şi asigure cele mai elementare condiţii de trai sie şi copiilor pe care îi cresc”, se precizează în scrisoare.

Potrivit sursei, în Europa, pe care a promis că o va construi la Orhei, oamenii de afaceri ţin la onoarea şi reputaţia profesională, iar concurenţa loială este o precondiţie a bunăstării sociale. ,,În cazul companiilor care vă aparţin e o situaţie inversă – aţi plătit bani grei pentru a obţine protecţie. Demisionaţi, domnule Ilan Şor, pentru că Orheiul, ca şi întreaga Moldovă , are nevoie de exemple morale ca să se poată dezvolta şi pentru a scăpa de sărăcie. Are nevoie de exemple de respect faţă de poruncile comune din religiile iudaică şi creştină, una din acestea fiind „Nu fura!”, conchid fondatorii postului de radio.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


S_J 17.10.2015 14:33

cuiva ii încurca schimbările făcute in Orhei.. Nu e nimic ca Sor a făcut într un timp record atîtea CIT nu au făcut foștii primari corupți in 4-8 ani? La urma urmei ce a furat el? L-au muls tati la putere iar acuma nu le mai trebuie pentru ca au afaceri proprii..lăsați prostiile ca lumea vede tat.

Dragos 17.10.2015 17:43

Demisionati si predati-va, Shoricane!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
01.06.2020 09:41 Nicolae Negru Nicolae Negru // Refugiul lui Ion Chicu

29.05.2020 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce va pierde Dodon

25.05.2020 09:25 Nicolae Negru Nicolae Negru // Geopolitica intrând ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md