23:14:04 01.06.2023
Stiri

Rusofobia lui Dorin Recean și sabotaj în Biserica Rusă

Actualitate 19.02.2023 10:06 Vizualizări2460 Autor: Ziarul National
Rusofobia lui Dorin Recean și sabotaj în Biserica Rusă


Trustia, elegii politikoase

În timp ce hienele occidentale, natoiste, așteaptă momentul să sfâșie trupul Rusiei astenice în bucăți, iar banduriștii ucraineni opun rezistență crâncenă armatei ruse venite în Ucraina să-i elibereze, statistica federală îi aduce lui Putin o nouă veste proastă: populația Federației Ruse continuă să se reducă cu pași viforoși, pierzând anual 0,5 milioane de oameni, punând astfel în pericol planurile de eliberare a tuturor popoarelor vecine pe termen lung.

Convocându-i urgent pe șeful Guvernului și pe guvernatoarea Băncii Federale, Putin le-a stabilit sarcina ca în două săptămâni să elaboreze măsuri de creștere radicală a fertilității și natalității femeilor și bărbaților ruși sau viceversa.

Problema e în bărbații ruși, consideră expertele hirsute, hispide. Pe lângă faptul că mor ca muștele în Ucraina, - numărul lor a depășit, printre altele, cifra de 200 de mii, - ei nu trăiesc mult nici în condiții de pace, murind pe drumuri, din cauza accidentelor sau alcoolului sau și una, și alta. În medie, un bărbat rus trăiește cu 9 ani mai puțin decât un bărbat iranian sau coreean, sau viceversa. Iar fără bărbați femeile ruse nu pot spori natalitatea poporului rus, oricât și-ar spori patriotismul și oricât s-ar limita propaganda LGBTNQ+, - constată Colesovnazadov.

Așa o fi apărut ideea importului de bărbați coreeni – 100-200 de mii, care, oricum, mor de foame în Coreea de Nord. Mai bine să moară pe frontul ucrainean în loc de bărbații ruși, se pronunță Cozonac. Probabil, entuziasmată de această perspectivă, o cetățeancă rusă surexcitată patriotic a anunțat că își va trimite la război împotriva ucrainenilor pe toți cei patru fii ai săi și va naște repede alții. „Voi nu ne veți învinge!” – le-a declarat ea sfidător banduriștilor ucraineni, invocând organul genital masculin pentru a-și accentua superioritatea psihologică.

Între timp, s-a descoperit un sabotaj perfid și în sânul Bisericii Pravoslavnice Ruse: preotul Ioann Koval al bisericii din Liublin a modificat finalul frazei din „Ruga pentru sfânta Rusie”, obligatorie pentru bisericile din cadrul BORu. În loc de „Ridică-Te, Doamne, ca să ajuți poporul Tău și să ne dai BIRUINȚĂ prin puterea Ta”, clericul Ioann Koval a cerut „Ridică-Te, Doamne, ca să ajuți poporul Tău și să ne dai PACE prin puterea Ta”. Să ceri Pace în loc de Biruință e o adevărată trădare și e bine că creștinii pravoslavnici vigilenți au descoperit-o la timp. Preotul a fost găsit vinovat de samavolnicie și i s-a interzis să predice până la decizia definitivă a comisiei disciplinare de pe lângă Consiliul eparhial din Moscova.

Într-adevăr, nu e de mirare că armata rusă suferă eșec în Ucraina, dacă preoții ruși îi cer lui Dumnezeu pace. Astfel se explică și problemele demografice ale Rusiei, căci nu e posibilă existența păcii și a rușilor în același segment temporal, spuse dr Stuh.

Acum stau și mă gândesc dacă nu cumva poate fi calificat drept rusofobie faptul că, deși nu a menționat Rusia în discursul său din Parlament, noul prim-ministru Dorin Recean a stabilit printre prioritățile Guvernului său consolidarea capacității de apărare și a securității Republicii Moldova?

Al vostru lușofob, hecatomb, Ion Buraga

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
31.05.2023 09:00 Cazimir Țino Cazimir Țino // Uniunea Europeană - s...

29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md