15:23:36 27.01.2021
 
Stiri

Noi DETALII despre presiunile fără PRECEDENT făcute de bașcanul Găgăuziei, care vrea acum o atenție „deosebită” din partea Maiei Sandu. „Oamenii au fost amenințați cu pierderea serviciului. Se temeau să fie observatori...”

Actualitate 20.11.2020 08:04 Vizualizări3221 Autor: Ziarul National
Noi DETALII despre presiunile fără PRECEDENT făcute de bașcanul Găgăuziei, care vrea acum o atenție „deosebită” din partea Maiei Sandu. „Oamenii au fost amenințați cu pierderea serviciului. Se temeau să fie observatori...” Facebook


Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, ar fi recurs la amenințări și intimidări, pentru ca populația din autonomie să nu voteze în niciun caz pentru Maia Sandu. Altfel, unii simpatizanți ai Maiei Sandu au fost nevoiți să nu se implice nici în calitate de observatori la alegeri, deoarece au fost amenințați direct că-și vor pierde serviciul, a declarat liderul fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) din Parlament, Igor Grosu.

„Maia Sandu, așa cum a declarat, va fi un președinte care nu va diviza, ca actualul președinte, care a recunoscut, la un moment, că n-a putut să devină președintele tuturor. Asta e. S-a terminat. Și rezultatul votului din 15 noiembrie, parțial, deja indică această direcție, pentru că pentru dna Sandu au votat și vorbitori de limbă rusă, au votat și cei din Transnistria. Mai puțin din Găgăuzia. Și acolo, atenție, ceea ce a făcut conducerea Găgăuziei în această campanie a fost fără precedent.

Citește și: După ce i-a făcut CAMPANIE „independentului” Dodon, guvernatoarea Irina Vlah cere conducătorilor statului, inclusiv președintelui ales Maia Sandu, să acorde o atenție „DEOSEBITĂ” Găgăuziei

Adică, oamenii au fost atât de mult intimidați și amenințați cu pierderea serviciului... De exemplu, observatorii noștri, pe care, inițial, ne-am gândit să-i recrutăm din rândul simpatizanților noștri din Găgăuzia... După primul tur le-au spus foarte clar: nu fiți tare activi că o să vă pierdeți jobul. Și în turul doi noi am fost nevoiți să ducem observatori din Chișinău și din alte raioane acolo. Eu sper că o să ne audă conducerea, care se simte cu musca pe căciulă – astea nu-s metode europene cu care se erijează”, a declarat Grosu într-un interviu pentru Europa Liberă.

itește și: VIDEO // SCANDAL în Găgăuzia: Găgăuzii sunt îndemnați să se lepede de Dodon. „Au fost FRAUDE fără precedent, au fost aruncate TEANCURI de buletine în urne... Găgăuzii sunt sunt speriați cu românii, cu nu știu ce... Mă sună oamenii din Chișinău și mă întreabă ce este cu noi? Comuniștii v-au amăgit, socialiștii v-au amăgit, iar acum iarăși votați pentru Dodon. Voi vreți, în general, să trăiți bine în această țară sau nu?”

Citește și: Nicolae Negru // Recordul găgăuz. Nu observați, stimați găgăuzi, bulgari, și ceilalți simpatizanți ai lui Dodon cu ce sume operează el în campania electorală? Unde e logica voastră? Nu o votați pe Maia Sandu, fiindcă e om onest și va menține relații nu numai cu UE și SUA, cu România și Ucraina, care ne ajută financiar și contribuie la consolidarea Republicii Moldova

De menționat că, după cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, Irina Vlah nu a felicitat-o pe Maia Sandu cu ocazia victoriei în fața lui Igor Dodon. În schimb, bașcanul Găgăuziei a cerut tuturor liderilor politici din R. Moldova să acorde o „atenție deosebită” regiunii. Irina Vlah s-a implicat deschis în campania electorală a candidatului „independent” Igor Dodon.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Coanei Vlah ! 20.11.2020 08:52

Meriți ”borta” de la cel mai mare covrig. N.B. Cum se mai spune: ”Kurva apucă prima prăjina!

Dinu 20.11.2020 11:31

Aceste dovezi concrete sa fie transmise procuraturii, iar separatista, care se umfla-n pene pentru kremlin, sa fie data in judecata pentru acest act criminal.

PARALELA 20.11.2020 12:30

Aceasta victima "discriminata" de moldoveni cu Autonomie separatita,imputernicita si sustinuta de dogmele sovietice de la Rasarit,dar si de retelele lor cu radacini comuflate in Vest trebie demascata de specialisti buni in Crimelor Finaciare. Astfel se va descoperi cu adevarat fata "victimelor" si a sponsorilor acesteia(acestora) !!! Da, pentru crearea unui Organizm Specializat in Crime Finaciare in Moldova,dupa modelul Occidental,nu...sovietic !!!

ion 20.11.2020 20:53

Atentie deosebita trebuie de acordat faptului ca etnicii gagauzi nu pot avea autonomie pe teritoriul RM, deoarece au statul lor national Turcia.

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.01.2021 12:51 Ziarul National ANALIZĂ: Dinastiile de la Kremlin și ...

25.01.2021 09:17 Nicolae Negru Nicolae Negru // Statutul limbii ruse...

22.01.2021 09:12 Ziarul National Nicolae Negru // Provocatorii

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md