03:51:45 08.12.2023
Stiri

Motivul pentru care e indicat să te urci ULTIMUL în avion. Puțini moldoveni cunosc acest truc

Actualitate 25.05.2023 08:30 Vizualizări1680 Autor: Ziarul National
Motivul pentru care e indicat să te urci ULTIMUL în avion. Puțini moldoveni cunosc acest truc Cancan.ro


Experiența unui zbor cu avionul trebuie să fie una plăcută, de care să-ți amintești cu drag. Alegerea locului potrivit într-un avion este o prioritate pentru mulți călători, în special atunci când vine vorba de zboruri lungi.

Recent, un tânăr care a călătorit de multe ori cu avionul de-a lungul timpului, oferă câteva sfaturi cu privire la motivul pentru care este indicat să nu ne grăbim atunci când vine momentul să urcăm la bordul aeronavei.

De ce e bine sa te urci ultimul în avion

Influencerul Lucas Chesterton ne dezvăluie un truc cu privire la îmbarcarea în avion, la care nu ne-am fi gândit până acum. Deși această idee poate părea ciudată, există anumite avantaje în a aștepta să urci ultimul. De obicei, odată ce începe îmbarcarea, se declanșează o așa-zisă luptă pentru a ajunge primul, pentru a ocupa locurile din față și pentru a găsi spațiu pentru bagajul de mână. Potrivit sfaturilor lui Lucas, acest lucru are un beneficiu cheie: „Dacă aștepți să urci în avion, nu te alinia cu acești oameni”, spune el într-un videoclip pe care l-a distribuit pe platformă.

Tânărul ne sfătuiește să ne așezăm, să ne relaxăm și să fim ultimii care acționează. De îndată ce ești sigur că nu mai vine nimeni și se strigă ultima chemare pentru îmbarcare, mergi la poartă pentru a efectua procedura de urcare la bord. „Apoi, când mă urc în avion, găsesc două sau trei locuri pentru mine, pentru că știu că nimeni altcineva nu mai vine. Și evident că iau aceste locuri”. Videoclipul pare să demonstreze că acest lucru funcționează: Chesterton pare că s-a simțit confortabil la clasa economy premium, deoarece probabil că erau încă o mulțime de locuri libere disponibile acolo, notează ziarul românesc.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.12.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Scena politică a R. M...

04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md