11:04:29 23.08.2019
 
Stiri

VIDEO // Miracolul din ziua nunții. Un fost fotbalist paralizat a pășit spre altar

Știri 29.04.2018 09:02 Vizualizări996 Autor: Ziarul National
VIDEO // Miracolul din ziua nunții. Un fost fotbalist paralizat a pășit spre altar sursa: digi24.ro

Dragostea învinge. E cea mai bună descriere a impresionantei poveşti de dragoste şi de voinţă dintre fostul fotbalist american Chris Norton şi soţia sa, Emily.

În urmă cu şapte ani, Chris a fost la un pas de moarte, după un accident cumplit pe teren, care l-a lăsat paralizat. Medicii i-au spus că nu va mai merge niciodată. A luptat singur cu infirmitatea, apoi a întâlnit-o pe Emily. Acum, uniţi în iubirea lor, ei au povestit pentru CNN calvarul prin care au trecut până în momentul în care Chris a reuşit să păşească spre altar, sprijinit de Emily.

Chris Norton: Un moment cu totul special pe care l-am împărtăşit cu ea, ştiind că am reuşit împreună... nu era doar eu, doar ea, ci noi, împreună...

Chris a fost rănit în timpul unui meci, juca doar de şase săptămâni. Medicii i-au dat doar 3% şanse să mai meargă vreodată.

Chris Norton: Absolut fiecare zi petrecută în spital a fost o luptă pentru a recâştiga câte puţin din mobilitate. Eram îngrozit de viitorul meu, nu ştiam dacă voi avea parte de dragoste...

Trei ani mai târziu, Chris a întâlnit-o pe Emily.

Emily Norton: Am simţit imediat legătura dintre noi, parcă l-aş fi cunoscut pe Chris de-o viaţă.

Chris Norton: Am trecut rapid de starea mea, de problemele mele fizice. Am ştiut din prima clipă că Emily nu vedea doar asta, vedea tot ceea ce însemn eu...

Emily l-a ajutat pe Chris să se ridice.

Chris Norton: Acum, mă ajută mai bine decât orice fizioterapeut cu care am lucrat. Când am văzut cu Emily înregistrarea de la nuntă, am înţeles că am învins. Am muncit atât de mult!

Emily Norton: Am plâns gândindu-mă cât sunt de recunoscătoare că l-am întâlnit pe Chris şi vrem ca toată lumea să ştie că nu trebuie să abandonezi niciodată speranţa.

Chris Norton: Împreună, suntem mai puternici. Faptul că pot păşi alături de ea tot restul vieţii mele este minunat.

VIDEO

Sursa: digi24.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!juania 30.04.2018 08:32

Numele meu este JUANIA DANAJ.Vă doresc să vă împărtășesc experiența mea de fapt că soțul meu a părăsit casa maritală timp de mai mulți ani, după un mic argument pe care l-am avut, lăsându-mi pe cei doi copii în sarcina mea. Situația mea sa deteriorat zilnic deoarece în același timp mi-am pierdut slujba. Fiind întotdeauna îndrăgostit de el și dorindu-l să fie alături de copiii noștri adorabili, am intrat în contact cu Dr.Chamberc, contactele pe care le-am găsit pe forumuri. Am fost plăcut surprins de revenirea soțului meu la 3 zile după ritualurile care mi-au făcut Dr.Chamberc, iar acum toată situația mea financiară sa schimbat pozitiv, am găsit o altă slujbă și sunt bine plătită. Pentru cei care au probleme sentimentale, financiare, de sănătate, psihologice etc. contactați Dr.Chamberc pentru a fi mulțumit. Iată contactele sale: E-mail: chamberc564@yahoo.com

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.08.2019 09:23 Nicolae Negru Ipocrizie, numele tău e Dodon-Sandu-N...

19.08.2019 09:07 Ziarul National După „Alianța Kozak” vine „Planul Koz...

16.08.2019 09:14 Nicolae Negru ACUM-PSRM, divorțul imposibil

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de numirile guvernării „ACUM”-PSRM de la conducerea Procuraturii Generale, Centrului Național Anticorupție sau a Curții Constituționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md