10:11:35 04.12.2022
Stiri

MiorițaLand sau viața nouă a fosilelor politice

Actualitate 31.07.2022 10:14 Vizualizări1391 Autor: Ziarul National
MiorițaLand sau viața nouă a fosilelor politice


Trustia, elegii politikoase

Astronomii, astrologii, astronauții, arheologii și arhitecții amatori observă fenomene și procese inedite, originale, enigmatice, greu de definit, arătându-se periodic pe firmamentul politicii de pe Bâc.

Cel mai recent e resurecția fosilelor politice care promit o viață nouă, reprezintă speranța zilei de mâine, viitorul luminos al acestui popor. Iar foștii salvatori ai națiunii cer să li se ofere o nouă șansă pentru a ne salva încă o dată de moștenirea pe care au lăsat-o tot ei. Nu s-ar putea întâmpla că mâine sau poimâine să iasă morții din cimitire să ne promită o viață mai bună și noi să mergem după ei?

Tâlharii, hoții, găinarii, șmenarii, falsificatorii, corupții, combinatorii, raiderii vor să vină la putere, promițând expertiză, experiență, eficiență administrativă, profesionism, protecție socială, randament economic, soluții revoluționare, reconstrucție capitală, transformarea plaiului mioritic în Miorițaland sau Las Vegas de pe Bâc, - cum ne numim noi, iubitorii de tâlhari și cei care-i credem?

Când marionetele, vasalii, trădătorii, liderii de paie, călcații în picioare, pupătorii, lingușitorii, umflații în pene, pudelii lui Putin sau agenții săi perorează despre independență, suveranitate, demnitate, dictatură, tiranie.. - nu vă vine să scuipați pe posterele lor?

Acum stau și mă gândesc că e firesc ca hoții să strige hoții, trădătorii să strige trădătorii, curvele să strige curvele, demagogii să strige demagogii, dar de ce nu strigă oamenii cinstiți? Nu au mai rămas de aceștia?

Al vostru fosiliferofil, Ion Buraga

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.12.2022 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // România întreagă, un...

01.12.2022 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino: Dodecalogul românilor b...

29.11.2022 11:33 Cazimir Țino Cazimir Țino: Riscurile și erorile Ch...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că „Gazprom” are motive întemeiate pentru a reduce livrările de gaze către R. Moldova cu 56,5% pentru luna decembrie, contrar contractului semnat cu „Moldovagaz”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md