13:43:04 03.10.2023
Stiri

Mesajul ministrului Educației și Cercetării, de Ziua Internațională a Tineretului: „Succesele fiecăruia dintre voi reprezintă succesele R. Moldova”

Actualitate 12.08.2022 12:13 Vizualizări657 Autor: Ziarul National
Mesajul ministrului Educației și Cercetării, de Ziua Internațională a Tineretului: „Succesele fiecăruia dintre voi reprezintă succesele R. Moldova”


„Prețuiți și trăiți din plin această frumoasă etapă a vieții” și „alegeți un mod de viață sănătos”, este îndemnul lansat la adresa tinerilor de către ministrul Educației și Cercetării, Anatolie Topală, în ziua când este marcată Ziua Internațională a Tineretului.

Ministrul precizează că succesele fiecărul tânăr reprezentă succesele R. Moldova, onorează republica și o propulsează spre o dezvoltare durabilă.

„Acumulați cunoștințe, experiență, comunicați, creați, odihniți-vă, călătoriți, implicați-vă în voluntariat, participați activ la viața socială și politică a republicii, faceți-vă auziți!”, sunt sfaturile lui Anatolie Topală.

Vedeți mai jos mesajul integral al ministrului Educației și Cercetării, Anatolir Topală, lansat de Ziua Internațională a Tineretului:


Astăzi, 12 august 2022, Republica Moldova, alături de întreaga comunitate internațională, celebrează Ziua Internațională a Tineretului. Cu această ocazie adresez sincere felicitări tinerilor.

Dragi tineri,

Dumneavoastră, tinerii talentați, plini de entuziasm și inițiativă, creativi, curajoși, inteligenți sunteți cea mai mare bogăție a Republicii Moldova.

Vreau să vă felicit pentru curaj, solidaritate, umanism și să vă mulțumesc tuturor pentru idei, inițiative și implicare în gestionarea pandemiei și a crizei refugiaților din Ucraina. Aveți tot respectul și considerația noastră.

Dumneavoastră, actualii elevi și studenți, tineri profesioniști, aveți forța, cunoștințele, energia pozitivă necesară de a construi un stat democratic, în care primează legea și domnește pacea și care îmbrățișează valorile general umane și tinde să fie parte a marii familii europene.

Succesele fiecăruia dintre voi, victoriile și realizările în creație și pe plan profesional, afirmarea în domeniul științei și afacerilor, în implementarea proiectelor publice, sportive și sociale reprezintă succesele Republicii Moldova, ne onorează țara și o propulsează spre o dezvoltare durabilă.

Prețuiți și trăiți din plin această frumoasă etapă a vieții! Alegeți un mod de viață sănătos! Acumulați cunoștințe, experiență, comunicați, creați, odihniți-vă, călătoriți, implicați-vă în voluntariat, participați activ la viața socială și politică a țării, faceți-vă auziți!

Cred că veți păstra cele mai bune tradiții ale generațiilor trecute, multiplicându-le și că veți face totul pentru prosperitatea țării noastre.

Viitorul vă aparține! Împreună avem un viitor! Răspundeți cu brio tuturor provocărilor timpului! Vă suntem alături!

Cu respect și prețuire pentru tinerețe și toți cei tineri,

Anatolie Topală, ministru al Educației și Cercetării

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.10.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Druță, ideologul...

29.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mărul transnistrean ...

27.09.2023 08:52 Cazimir Țino Cazimir Țino // UNIREA – IDEAL NAȚIONAL

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md