22:51:50 12.04.2021
 
Stiri

Maia Sandu a chemat la Președinție formatorii de opinie și specialiștii în drept constituțional pentru a le cere sfatul vizavi de depășirea actualei crize politice din R. Moldova

Actualitate 04.03.2021 17:30 Vizualizări1514 Autor: Ziarul National
Maia Sandu a chemat la Președinție formatorii de opinie și specialiștii în drept constituțional pentru a le cere sfatul vizavi de depășirea actualei crize politice din R. Moldova


Președintele Maia Sandu continuă rundele de consultări cu societatea civilă în vederea găsirii unor soluții pentru depășirea actualei crize politice din R. Moldova.

Astăzi la Președinție au fost invitați mai mulți formatori de opinie, dar și specialiști în drept constituțional cu care șeful statului a discutat despre soluțiile optime ce ar putea să conducă la deblocarea situației și la declanșarea alegerilor anticipate.

„Toți cei prezenți la discuție sunt de acord că țara are nevoie de anticipate, de un parlament cu deputați responsabili și un guvern stabil care să oprească schemele și să scoată țara din criză. Le-am mulțumit participanților pentru recomandări și implicare. Sunt hotărâtă să apăr interesul cetățenilor până la capăt, iar astăzi interesul și voința oamenilor sunt un guvern onest și responsabil și un parlament care îi reprezintă, nu care se subordonează grupărilor corupte”, a scris Maia Sandu pe Facebook.Menționăm că, recent, Maia Sandu s-a consultat și cu reprezentanții mai multor organizații neguvernamentale din R. Moldova.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.04.2021 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Cehov

09.04.2021 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unionismul și echili...

05.04.2021 09:23 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fața adevărată a Mai...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că în prezent există circumstanțe pentru dizolvarea Parlamentului R. Moldova, după eșuarea a două tentative de a învesti Guvernul?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md