16:17:42 23.05.2024
Stiri

„Împreună facem schimbarea! DONEAZĂ pentru renovarea secțiilor de spital”. MAD-Aid a inițiat o campanie NAȚIONALĂ de colectare de fonduri: „Scopul nostru este să aducem Institutul Mamei și Copilului la standarde moderne și europene”

Actualitate 15.04.2024 12:55 Vizualizări4027 Autor: Ziarul National
„Împreună facem schimbarea! DONEAZĂ pentru renovarea secțiilor de spital”. MAD-Aid a inițiat o campanie NAȚIONALĂ de colectare de fonduri: „Scopul nostru este să aducem Institutul Mamei și Copilului la standarde moderne și europene”


MAD-Aid a lansat campania națională de colectare de fonduri „Împreună facem schimbarea! Donează pentru renovarea secțiilor de spital”, în contextul celebrării Zilei Mondiale a Sănătății, marcată anual pe 7 aprilie. Asociația de caritate, fondată de Victoria Dunford, intenționează să mobilizeze comunitatea pentru a sprijini renovarea și modernizarea Secției Chirurgie Septică și Secția Neurochirurgie din cadrul Institutului Mamei și Copilului din R. Moldova.

Această inițiativă vine ca o continuitatea a Proiectului „O nouă viață” implementat de MAD-Aid, în cadrul căruia, în decurs de 6 luni, a fost reparată Secția Chirurgie Nou-Născuți din cadrul IMC și este parte a eforturilor constante de a sprijini și îmbunătăți infrastructura medicală și accesul la îngrijiri de calitate pentru toți pacienții, în special pentru copiii aflați în situații critice de sănătate.

„Suntem încântați să lansăm această campanie atât la nivel național, cât și internațional. Scopul nostru este să strângem resursele necesare pentru a aduce Institutul Mamei și Copilului la standarde moderne și europene, oferind astfel un mediu sigur și eficient pentru tratamentul copiilor cu afecțiuni grave. Avem nevoie de susținerea și implicarea tuturor pentru a face o schimbare reală în calitatea serviciilor medicale oferite în spitalele din țara noastră”, a declarat fondatoarea MAD-Aid, Victoria Dunford.

Campania „Împreună facem schimbarea! Donează pentru renovarea secțiilor de spital” se desfășoară pe parcursul a 30 zile, începând cu 7 aprilie când se marchează Ziua Mondială a Sănătății și implica activități de strângere de fonduri, colaborări cu parteneri naționali și internaționali pentru a asigura succesul proiectului.

„Suntem ferm convinși că prin unirea eforturilor și mobilizarea resurselor putem face o schimbare reală în viața celor aflați în dificultate, asigurând condiții de îngrijire și tratament, Invităm pe toți cei interesați să se alăture acestei cauze nobile și să contribuie la succesul campaniei noastre. Fiecare donație contează și poate face o diferență semnificativă în viața pacienților și a personalului medical”, a conchis Victoria Dunford.

Pentru mai multe informații despre campanie și modalități de implicare, vă rugăm să accesați MAD-Aid sau să-i contactați la 068543070/ 068386486.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md