07:32:06 17.06.2024
Stiri

Igor Dodon PĂRĂSEȘTE Parlamentul R. Moldova? Spicherul Igor Grosu știe mai multe despre ÎNCĂ parlamentarul socialist

Actualitate 25.09.2021 20:50 Vizualizări73425 Autor: Ziarul National
Igor Dodon PĂRĂSEȘTE Parlamentul R. Moldova? Spicherul Igor Grosu știe mai multe despre ÎNCĂ parlamentarul socialist


Președintele Parlamentului, Igor Grosu, lasă să se înțeleagă că liderul Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon, ar avea zile numărate în forul legislativ de la Chișinău.

După ce Igor Dodon s-a plâns că nu s-a vaccinat împotriva COVID-19, deoarece actuala guvernare refuză să cumpere de la ruși cel puțin 700 000 de doze de Sputnik V, spicherul Grosu a ținut să-i dea o replică.

„Deocamdată colegul meu Igor Dodon”, a spus Grosu în cadrul emisiunii „Bună seară”, moderată de Mircea Surdu. Jurnalistul l-a întrebat pe Grosu de ce „deocamdată”. Președintele Parlamentului a evitat să ofere mai multe detalii.

Citește și: Dodon încă NU s-a vaccinat și dă vină pe GUVERNARE. Acesta INSISTĂ ca R. Moldova să CUMPERE 1 000 000 de doze de vaccin Sputnik V, neautorizat de OMS. „Nu m-am vaccinat pentru că în R. Moldova nu este Sputnik V”

„Cine-l crede pe Dodon, să-i poarte pălăria. A spus că se vaccinează atunci când a venit primul lot (de Sputnik V). El a mai zis că va fi primul care se va vaccina, ca să dea exemplu cetățenilor. A mai apărut în campania electorală într-un rând la un maraton. Dar a venit, a făcut două poze și a plecat. El face un deserviciu oamenilor. Da, o să depunem efortul să aducem și acel vaccin. Nu este simplu să-l aduci, deoarece și în țara de origine e un deficit de vaccin. Dar avem vaccin testat, aprobat. Eu am folosit un tip de vaccin, soția mea un alt tip de vaccin.

Citește și: Procurorii, pe urmele lui Dodon și Greceanîi? Cauză PENALĂ în privința unei SCHEME din 2008 privind importul de energie electrică din Ucraina. O firmă-CĂPUȘĂ a câștigat „din nimic” circa 12 milioane de dolari


Dar de câte ori se plimbă el prin destinația lui specială (Moscova - n.r.) cred că se putea vaccina nu o dată, dar de 20-30 de ori. Omul nu-și face un deserviciu doar lui, dar un deserviciu oamenilor”, a precizat Grosu.

De menționat că și Igor Dodon a lăsat să se înțeleagă că ar putea să plece din Parlament. Declarația a fost făcută miercuri, 22 septembrie, în cadrul unei emisiuni de la Publika Tv.

„Mie îmi place mai mult să fiu alături de oameni decât să stau în Parlament. Dacă la o anumită etapă va trebui să ajut oamenii dintr-o altă postură decât cea de deputat, atunci eu pot lua această decizie. Statutul de deputat nu-ți permite să te ocupi cu altceva. Dar, deocamdată, acest subiect nu e pe ordinea de zi”, a spus Dodon.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

08.06.2024 14:24 Ziarul National Nicolae Enciu // 80 de ani de la deba...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md