05:35:42 08.12.2023
Stiri

HOROSCOP 2023 // Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Actualitate 02.01.2023 07:20 Vizualizări2757 Autor: Ziarul National
HOROSCOP 2023 // Ce rezervă astrele fiecărei zodii


Anul 2023 vine la pachet cu mai multe eclipse care vor sta la baza unor ample schimbări, dar și cu mișcări retrograde ale planetelor. Totuși, prezintă fiecărei zodii diverse oportunități de a-și transforma visele în realitate.

Potrivit AstroSage, anul acesta se anunță a fi unul al schimbărilor, toate zodiile fiind afectate de mișcările retrograde ale planetelor și de eclipsele care urmează. Însă nu orice schimbare trebuie privită ca fiind ceva negativ. Indiferent de zodia voastră, cele patru eclipse care vor avea loc în 2023 se vor dovedi prilejuri de a vă confrunta rapid cu ceva ce ați evitat. Dacă știți că ați amânat ceva, nu fiți surprinși dacă în preajma eclipselor veți fi forțați să faceți o alegere.

În 2023 au loc două eclipse de soare, una în 20 aprilie și alta în 14 octombrie. Eclipsele de soare sunt asociate cu noi începuturi și, în ciuda stresului pe care îl pot induce, ele aduc adesea oportunități neașteptate în calea voastră. Acestora li se alătură două eclipse de lună, în 4 mai și în 28 octombrie. Eclipsele de Lună sunt asociate cu finaluri și despărțiri – despărțirea de o anumită etapă a vieții, îndepărtarea unor relații toxice etc.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Chiar la începutul anului 2023, planeta voastră conducătoare, Marte, va fi retrogradă. Profitați de asta pentru a vă odihni. În curând, Marte va injecta pasiune în relațiile care par să fi stagnat, în timp ce Venus va ajuta la menținerea unei atmosfere de romantism. În 2023 veți deveni mai sinceri și asertivi în ceea ce privește nevoile voastre. Anul acesta, prietenii vă vor oferi sprijinul de care veți avea nevoie pentru a evolua pe plan sentimental și profesional. Studenții Berbec vor avea oportunități de a studia în străinătate și vor avea succes.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Când planeta voastră dominantă, Venus, este retrogradă, nu numai că ar trebui să evitați să faceți schimbări semnificative în ceea ce privește aspectul, dar viața profesională și relațiile ar putea fi și ele afectate. Cu toate acestea, principala lecție pe care Venus vrea să o transmită în 2023 este importanța sărbătoririi propriei persoane. Astfel, ar trebui să profitați și să transformați ziua de naștere din acest an într-un eveniment cu adevărat special. În ceea ce privește iubirea, încercați să fiți cât mai autentici posibil. Dacă nu sunteți cei care pun capăt relațiilor care nu vă mai împlinesc, eclipsele lunare vor face acest lucru pentru voi.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Și în cazul vostru, la început de an, Mercur, planeta voastră conducătoare, este retrogradă. De acum înainte, 2023 aduce încă trei episoade de Mercur retrograd. În loc să vă faceți griji pentru aceste perioade, în care persoanele din trecut reapar în viața voastră și care declanșează probleme de comunicare, înarmați-vă cu tact și învățați cum să navigați fără stres. În ceea ce privește relațiie, nu uitați niciodată importanța conexiunii umane, chiar dacă nu vă doriți sau nu vă simțiți pregătiți pentru o relație serioasă. Chiar la începutul anului, puteți avea parte de o promovare sau de o veste bună, neașteptată, legată de carieră. Dacă sunteți reticenți la început, nu vă temeți. În spate se ascunde o oportunitate de avansare.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Pentru că ești condus de lună, trebuie să acorzi o atenție sporită eclipselor lunare din acest an. Eclipsa din mai este cea mai semnificativă; ea ar putea aduce schimbări majore în viața voastră amoroasă. Dar nu vă faceți griji. Astrele vor ceea ce este mai bun pentru voi, și nu doar la capitolul dragoste. În 2023 vă extindeți cercul social și descoperiți că vechii prieteni vă consideră o persoană de bază în viața lor. Nu este exlcus ca anul acesta să jucați un rol important în viața unui apropiat. Veți continua să depuneți efort pentru a câștiga bani, însă veți fi foarte apreciat la serviciu. Anul acesta se întrezărește la orizont și o manevră imobiliară pentru nativii zodiei Rac. Fie veți cumpăra, fie veți vinde un apartament, pentru a face investiții ulterioare.

Leu (23 iulie – 22 august)

2023 are potențialul de a insufla o pasiune majoră în viața voastră amoroasă. Cu toate acestea, pentru ca asta să se întâmple, trebuie să vă canalizați energia dată de Marte în moduri sănătoase. Nu vă ignorați prietenii și relațiile sociale, mai ales că, în primele luni ale anului s-ar putea să aveți nevoie de intervenția cuiva apropiat pentru a vă găsi un nou loc de muncă. Da, în regulă să accepți puțin ajutor, chiar dacă ești un leu mândru. Acest an plin necesită multă odihnă. Este de înțeles că vreți să faceți față cu brio tuturor provocărilor, dar pentru asta trebuie să fiți în formă. Nu vă ignorați sănătatea.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Chiar dacă economia globală are probleme, pentru Fecioare, anul 2023 se va dovedi unul fericit din punct de vedere financiar, în care abundența bate la ușa voastră. În ianuarie este posibil să aveți niște rezultate neașteptat de pozitive. Saturn va intensifica relațiile romantice, fiind prezent cu Venus în casa a cincea la începutul anului. De asemenea, veți avea parte de condiții de muncă plăcute. Conflictele se vor încheia și veți reuși în carieră. După o vară reușită, veți lua cu adevărat avânt în toamnă. Dar cariera nu este singurul lucru important. În 2023, o aventură de vară s-ar putea transforma într-o relație pe termen lung, dacă va supraviețui eclipselor.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanțe, luați aminte: nu faceți modificări majore în aspectul vostru în timp ce planeta voastră conducătoare, frumoasa Venus, este retrogradă în 2023 sâmbătă, 22 iulie – duminică, 3 septembrie). Orice alt moment este excelent pentru a vă schimba look-ul. Rutina de îngrijire se numără printre lucrurile care vor suferi schimbări în 2023. Poate veți apela la proceduri estetice sau vă apucați de alergat. Important este să fiți consistent și să vă țineți de treabă. Anul acesta vă faceți noi prieteni, dar veți avea timp și de cei vechi. Deși fiecare lună are momentele ei romantice, la sfârșitul lunii august veți avea o surpriză în dragoste, chiar dacă nu e poate ceea ce v-ați așteptat.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Când începe 2023, Marte, una dintre planetele voastre conducătoare, este retrograd. Drept urmare, vă simțiți calmi și gata să vă acceptați. Sunteți o zodie cunoscută pentru senzualitatea feroce, dar anul acesta vă va cere să vă extindeți orizonturile. Una dintre lecțiile din acest an este să învățați să găsiți bucurie în relațiile calme, stabile, fie ele romantice, platonice sau profesionale. Când Pluto, cealaltă planetă a voastră conducătoare, va fi retrograd, veți avea sarcina să renunțați la un obicei prost. Din fericire, 2023 vă găsește apropiați de familie și prieteni. Anul acesta, folosiți-vă „acul” mai puțin decât de obicei. Păstrați-vă calmul în timpul eclipselor care cad în zodia voastră și profitați de aceste momente pentru a deveni mai înțelegători și stabili.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Anul 2023 este unul în care veți colabora mai mult cu partenerul de viață. Nu e vorba neapărat de o căsătorie, ci poate intrați în afaceri împreună, vă cumpărați ceva semnificativ sau vă mutați în alt oraș, schimbându-vă stilul de viață. Ca în fiecare an, și 2023 aduce suișuri și coborâșuri, dar familia va fi fundația voastră. Veți putea călători în străinătate, aveți multe astfel de oportunități în 2023. În perioada martie-aprilie puteți întâmpina unele obstacole la locul de muncă, dar și unele probleme legate de sănătate. Toate se vor rezolva, dar trebuie să acționați cu precauție. Părinții săgetători trebuie să fie foarte atenți la ceea ce fac copiii lor în acest an și să investească în educația lor.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Când planeta voastră conducătoare, Saturn, va fi retrogradă, trebuie să faceți un sacrificiu și să acceptați că trebuie să renunțați la ceva pentru a vă putea schimba. Venus va domina viața amoroasă, astfel că vă veți bucura de intimitate, chiar dacă sunteți într-o relație pe termen lung sau implicați în ceva casual. La începutul anului, Saturn vă inspiră curaj și vă aduce succes. Apoi Saturn se mută în a doua voastră casă și vă binecuvântează cu o situație financiară bună. Deși pot exista probleme cu socrii pe parcursul anului, poziția voastră financiară bună vă permite să faceți numeroase treburi. Între 3 noiembrie și 25 decembrie există șanse mari să aveți un succes nesperat în carieră.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativii acestei zodii vor fi în 2023 vedete rock. În 2023, oferindu-vă drept exemplu, îi veți putea ajuta și pe ceilalți să devină cea mai bună versiune a lor. Aveți reputația că vă neglijați viața personală în timp ce sunteți ocupați să salvați lumea. Una dintre lecțiile din acest an este că schimbarea începe adesea la nivel personal. Acest lucru este valabil mai ales în perioada în care planeta voastră conducătoare, rebelul Uranus, este retrogradă. La locul de muncă este bine să dați dovadă de disciplină. Veți încheia noi acorduri și veți întâlni mai mulți parteneri de afaceri. Pentru cei căsătoriți, anul acesta vine cu o mișcare semnificativă care necesită depunerea unor eforturi pentru a reduce stresul din căsnicie.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Când vine vorba de dragoste, 2023 vă cere să mergeți mai departe și să aveți anumite conversații grele, chiar dacă ați evitat acest lucru până acum. Discuțiile devin mai stresante cu cât amânați mai mult. De asemenea, anul acesta vă încurajează să acceptați laudele profesionale și să vă bucurați de faimă și recunoaștere. Începutul anului va fi foarte favorabil pentru că Jupiter, planeta voastră conducătoare, vă va proteja de orice problemă. În 2023 vă veți folosi cunoștințele pentru a rezolva multe probleme semnificative. Pe finalul anului, prin octombrie, va exista un progres financiar, însoțit de un sentiment de ușurare și diminuare a stresului.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.12.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Scena politică a R. M...

04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md