04:59:07 03.06.2020
 
Stiri

FOTO // Vizita la poștă i-a adus Zoiei Nosenco un câștig de 500 000 de lei. Inițial, femeia a crezut că biletul este NECÂȘTIGĂTOR

Advertising 11.05.2020 10:45 Vizualizări1235 Autor: Ziarul National
FOTO // Vizita la poștă i-a adus Zoiei Nosenco un câștig de 500 000 de lei. Inițial, femeia a crezut că biletul este NECÂȘTIGĂTOR
Zoia Nosenco

Un bilet cumpărat de Zoia Nosenco din Buzduganii de Sus la un oficiu poștal din Ungheni i-a adus premiul fenomenal de o jumătate de milion de lei! Norocoasa a luat câteva bilete „Cash Înzecit”, dar a aflat de câștig de la operatorul Loteriei Naționale, în momentul în care intenționa să le înregistreze, prin telefon, în calitate de necâștigătoare. Ea a descoperit în bilet simbolul „x10”, care înseamnă că suma indicată sub el crește automat de zece ori.

Femeia a decis că va împărți banii celor trei copii ai săi, care își construiesc acum case. O parte din câștig va fi folosită de norocoasă pentru a-și întrema sănătatea la sanatoriu, după expirarea stării de urgență. Câștigătoarea premiului de top al biletului „Cash Înzecit” le recomandă tuturor să analizeze cu atenție simbolurile de sub stratul protector, să caute semnul înmulțirii și să creadă în norocul lor! Biletul „Cash Înzecit” este încărcat cu 10 câștiguri de top de 500 000 de lei și 20 premii de 100 000 de lei!

Operatorul de la oficiul poștal Unghnei, care a vândut biletul norocos, Natalia Sîrbu, spune că nu mai are niciun dubiu că oameni obișnuiți câștigă premii fantastice.

„După ce am văzut cu ochii mei că doamna Zoia a câștigat 500 000 de lei, m-am convins definitiv că aceste premii sunt adevărate”, afirmă angajatul de la poștă. Pentru că, într-un fel, i-a adus noroc Zoiei Nosenco, prin faptul că i-a vândut biletul câștigător, Natalia Sîrbu a primit din partea Loteriei Naționale un bonus în mărime de 5 000 de lei.

Toate oficiile Poștei Moldovei activează deja în regim normal și aici pot fi cumpărate toate tipurile de bilete ale Loteriei Naționale. Totodată, la poștă se plătesc, pe loc și câștigurile de până la 10 mii de lei. Natalia Sîrbu confirmă că la oficiul în care muncește a plătit deja două sume de câte 10 mii de lei.

Dacă doritorii de a cumpăra bilete sau de a primi câștigurile se confruntă cu anumite probleme la oficiile Poștei Moldovei, îi rugăm să anunțe orice dificultate la centrul de apel al Loteriei Naționale, la numărul de telefon 022 333 777.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.06.2020 11:37 Ziarul National DOC // După ce s-au „odihnit” în peri...

01.06.2020 09:41 Nicolae Negru Nicolae Negru // Refugiul lui Ion Chicu

29.05.2020 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce va pierde Dodon

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md