17:59:49 25.04.2019
 
Stiri

FOTO // „Surprize, Surprize” cu Andreea Marin la Gala „Edelweiss Surprinde”

Advertising 17.11.2014 12:07 Vizualizări5061 Autor: Ziarul National
FOTO // „Surprize, Surprize” cu Andreea Marin la Gala „Edelweiss Surprinde”

Fundația Edelweiss a organizat o seară a emoțiilor și a surprizelor frumoase, pentru a marca cei 4 ani de activitate, alături de câteva sute dintre beneficiarii săi din întreaga țară. Îndrăgita Andreea Marin a fost gazda Galei „Edelweiss Surprinde” și cea care, în colaborare cu fundația patronată de Vlad Plahotniuc, a anunțat donațiile care au schimbat viața a cinci familii aflate în situații disperate.

Rând pe rând, familii aflate la Gala „Edelweiss” ca simpli spectatori au fost luați prin surprindere și chemați pe scenă de către Andreea Marin. Publicul le-a aflat poveștile și greutățile extraordinare prin care trec, iar momentele emoționante au fost trăite atât de cei de pe scenă, cât și de cei care îi urmăreau din sală. Emoțiile au izbucnit de fiecare dată, atunci când Fundația „Edelweiss” anunța în ce constau donațiile - atent pregătite - pentru îndeplinirea visurilor pentru aceste familii.

Momentul culminant și cel mai emoționant al serii a fost întâlnirea dintre fondatorul „Edelweiss”, Vlad Plahotniuc, și tânărul Petru Chirița, cunoscut publicului larg pentru participarea sa la un concurs tv de talente. Vlad Plahotniuc a povestit că el însuși a auzit povestea lui Petru Chirița la televizor și, impresionat de acest tânăr ambițios, a decis imediat să îl ajute.

„Petru nu este un caz social pentru mine, el este un exemplu de dragoste față de apropiați și un exemplu de autosacrificiu extrem de dezvoltat și foarte rar întâlnit în zilele noastre”, a spus fondatorul „Edelweiss”, care i-a fost alături lui Petru în momentele de o emoție copleșitoare, pe scenă.

Fundația „Edelweiss” va asigura reparația casei părintești, în care Petru locuiește cu familia sa, prin lucrări în valoare de 100 000 lei și aparatele electrocasnice necesare. În plus, Petru are asigurată o bursă lunară de 2 000 de lei, timp de 3 ani. „Edelweiss” a semnat și un contract cu o asistentă medicală, care o va îngriji pe mama lui Petru în fiecare zi, la ea acasă.

Pe parcursul Galei „Edelweiss Surprinde”, alte patru familii au primit sprijin. Pentru familia Grecu din Chișinău, fundația achită toate cheltuielile anuale pentru tratamentul fetiței de doi ani, diagnosticată cu cancer la ochi. Frații Cristin și Ionela din satul Lingura, Cantemir, au de acum aparate auditive noi și performante. Nicolae Rîjac, copilul care a învins leucemia datorită „Edelweiss”, are tratamentul de refacere după boală asigurat de fundație, iar familia lui își va putea repara casa. Iar pentru tânăra Cristina Andrieș, fundația achită costul studiilor muzicale care o vor pregăti pentru o cariera în muzică pe care și-o dorește.

„Toate aceste momente minunate sunt posibile datorită unei echipe extraordinare, pe are voi nu o vedeți, dar știți că este acolo, și anume echipa Fundației Edelweiss”, a spus Andreea Marin. La finalul Galei, trupa românească „Holograf” le-a oferit prietenilor „Edelweiss” un show pe măsura emoțiilor.

De asemenea, Fundația „Edelweiss” lansează o nouă campanie în colaborare cu emisiunea „Da sau Nu”. Astfel, zece familii care trec prin momente grele, familii cu care Fundația „Edelweiss” se află în legătură, vor fi, pe rând, protagonistele emisiunii „Da sau Nu”. Edițiile vor fi difuzate la postul tv Prime.

În cei aproape patru ani de activitate, Fundația „Edelweiss” a inițiat cea mai mare campanie socială din Moldova - pentru renovarea Institutului Mamei și Copilului - și a ajutat peste 220 000 de familii. Numărul celor care au beneficiat de proiectele „Edelweiss” se ridică la 400 000.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Valeriu 17.11.2014 12:47

O gala extraordinara! In fiecare an Fundatia lui Plahotniuc reuseste sa aduca zimbetul pe fetile a zeci de familii.

Maria 17.11.2014 12:52

Un om foarte generos e Plahotniuc, mai sunt oameni instariti in Moldova dar el e ceva special oricum , el stie sa se dedice pentru asemenea acte de binefacere.

Fanel 17.11.2014 13:10

Bine ca in Republica Moldova exista un asa om bogat si generos care sustine familiile ce se afla in dificultate. Asemenea oameni merita tot respectul.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2019 09:12 Nicolae Negru Președintele Zelenski, coborârea acto...

19.04.2019 09:16 Nicolae Negru „ACUM” va înlocui PSRM, Plahotniuc aș...

18.04.2019 13:18 Ziarul National Victor Chirilă // Cine și cum va guve...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce alianță de guvernare credeți că va fi mai benefică pentru R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md