07:11:44 24.04.2024
Stiri

FOTO // Ce casă poți să-ți iei în Germania cu 12.500 €. Este într-o zonă PITOREASCĂ a Germaniei, aproape de mare În R. Moldova, acești bani îi dai pe un loc de parcare subterană

Actualitate 16.02.2024 08:00 Vizualizări2415 Autor: Ziarul National
FOTO // Ce casă poți să-ți iei în Germania cu 12.500 €. Este într-o zonă PITOREASCĂ a Germaniei, aproape de mare În R. Moldova, acești bani îi dai pe un loc de parcare subterană


Un proprietar din Germania își vinde casa și grădina imensă din jurul ei cu o sumă pe care în Chișinău o poți plăti cel mult pe un loc de parcare subterană. Imobilul nu este nou.

12.500 de euro costă o casă situată într-o zonă pitorească din Germania. Imobilul necesită renovare iar în jurul ei este o grădină foarte mare.

Casa este situată în centrul Kölln, parte a comunei Werde, în Mecklenburgischen Seenplatte. O zonă minunată din nord-estul Germaniei, aproape de mare și de granița cu Danemarca.

Conform anunțului postat pe internet, imobilul este vândut direct de proprietar, ceea ce înseamnă că sunt câteva taxe în minus, scrie newsweek.ro.

Casă independentă care necesită o renovare completă, cu o grădină mare și un câmp imens în spate care poate fi împrejmuit.

Pe lângă grădinile din față și din spate, în spatele proprietății se află un teren agricol mare de 2000 m², pe lângă terenul aparținând proprietății. Accesul este ușor accesibil prin poarta din spate și poate fi împrejmuit.

Imobilul necesită o renovare completă. Nu sunt oferite tururi interioare, dar vă puteți uita în jur și prin ferestre. Grădina este imensă, așa că extinderea proprietății și, eventual, o casă nouă pe proprietate sau o casă mobilă sau ambele este posibilă dacă doriți.

Micul oraș Kölln, lângă Werder, în Mecklenburg Lake District.

Proprietatea este situată în mijlocul orășelului Kölln, un district al municipiului Werder din districtul lacurilor Mecklenburg.

Municipalitatea este administrată de o parte a biroului Treptower Tollensewinkel cu sediul în Altentreptow. Kölln este situat la aproximativ 23 km nord de Neubrandenburg, la aproximativ 15 km nord-est de Altentreptow și la aproximativ 19 km nord-vest de Friedland. Aici veți găsi numeroși furnizori din domeniile gastronomiei, facilități comerciale și de agrement, bănci, medici și farmacii.

Cea mai apropiată gară de pe ruta Stralsund-Berlin se află în Altentreptow. Autobahn 20 circulă spre vest de comunitate și se poate ajunge prin intersecția 30 Altentreptow. Fosta autostradă federală 96 (azi: L 35) traversează Altentreptow la vest de A 20, se arată în anunț.

În Germania, apartamentele se vând cu aproximativ 4.800 de euro pe metru pătrat.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md