12:19:03 08.04.2020
 
Stiri

FOTO // Bloggerul rus Ilya Varlamov, noi IMPRESII despre R. Moldova. Acesta compară Aeroportul Internațional Chișinău cu „porțile RAIULUI moldovenesc”

Advertising 25.11.2019 11:33 Vizualizări3129 Autor: Ziarul National
FOTO // Bloggerul rus Ilya Varlamov, noi IMPRESII despre R. Moldova. Acesta compară Aeroportul Internațional Chișinău cu „porțile RAIULUI moldovenesc”

R. Moldova este un rai al hedonistului, iar Aeroportul Internațional Chișinău (AIC) poate fi considerat porți de acces în respectivul Paradis. Sunt câteva dintre ideile principale ale unui articol scris de bloggerul rus Ilya Varlamov, care a vizitat, recent, R. Moldova și a avut mai multe cuvinte de laudă despre vinăriile moldovenești și felul cum a fost modernizat AIC.

Varlamov este de părere că, în aspect de turism vitivinicol, R. Moldova poate concura cu renumitele zone vinicole Burgundia, Toscana sau Rioja.

„Moldova este un rai al hedonistului, parcă fiind creată pentru cei care vor să mănânce gustos și să servească vinuri fine”, scrie Varlamov pe blogul său.

Bloggerul rus a rămas surprins plăcut de condițiile din Aeroportul Internațional Chișinău, intrarea în „raiul moldovenesc”, catalogându-l ca fiind unul dintre cele mai confortabile aeroporturi din CSI.

Ilya Varlamov menționează că transformările de la aeroport s-au produs după ce, acum câțiva ani, acesta a fost transmis din posesia statului în proprietate privată. Aici a fost modernizată infrastructura, pot ateriza și decola orice tipuri de aeronave, iar fluxul de pasageri s-a dublat, ajungând la 750 de persoane pe oră.

Bloggerul rus a descoperit în aerogara din Chișinău o sumedenie de atracții – statuile din bronz ale unui pilot și ale unei stewardese, restaurante ademenitoare, „un Duty Free uriaș”, o zonă de plecare cufundată în flori și un „perete viu” la propriu.

„Peretele viu este un loc perfect pentru selfie. Este incredibil de frumos”, constată Varlamov din vederea căruia nu scapă nici spațiile de joacă special amenajate pentru copii.

Ilya Varlamov îi îndeamnă pe cititorii săi să călătorească cu îndrăzneală, cu escală, prin Aeroportul Internațional Chișinău, deoarece de aici pot fi luate, la prețuri rezonabile, bilete spre diferite destinații europene. În plus, și timpul poate fi petrecut foarte plăcut aici, menționează bloggerul rus.

În articolul despre R. Moldova, Ilya Varlamov scrie despre frumusețile descoperite la două vinăriimoldovenești, despre cum s-a plimbat în niște motociclete de 60 de ani pe străzile Chișinău, despre cum niște tineri cu idei inovatoare au reușit să renască o zonă degradată și, desigur, despre Piața Centrală din capitala Moldovei, unde vinul de casă se vinde la prețuri ireal de mici.53

58

56
50

55

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.04.2020 09:28 Nicolae Negru Nicolae Negru // Statuia mareșalului ...

04.04.2020 18:14 Ziarul National Victor Chirilă // Creditul rusesc est...

03.04.2020 09:36 Nicolae Negru Nicolae Negru // Starea de sănătate a...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md