10:22:59 18.05.2024
Stiri

FOTO // Au apărut IMAGINI care ar dovedi că Putin e mort. Cine îi ține locul?

Actualitate 10.04.2024 08:30 Vizualizări2503 Autor: ZiarulNational
FOTO // Au apărut IMAGINI care ar dovedi că Putin e mort. Cine îi ține locul?


Imagini ce ar dovedi că Vladimir Putin e mort au fost publicate de presa britanică. Strănepotul lui Stalin a prezentat dovezi că Putin ar fi murit și că mai multe sosii îi țin locul de ceva vreme.

Vladimir Putin a ,,dispărut de mult", iar dublurile au fost folosite de mulți de ani, a afirmat strănepotul lui Iosif Stalin.

Jacob Jugashvili - care este implicat îndeaproape în politica rusă - crede că tiranul este "foarte probabil" mort și că a fost înlocuit de actori ,,manipulați de persoane dubioase care au preluat puterea" în interiorul Kremlinului.

Jacob Jugashvili (foto jos) este strănepotul lui Iosif Stalin și este implicat în politica rusă. El a făcut afirmații că Putin a folosit inteligența artificială pentru ultimul său discurs de Anul Nou, scrie The Sun.

Putin, în vârstă de 71 de ani, este acuzat de mult timp că folosește sosii, inclusiv de către serviciile secrete militare ucrainene.

Purtătorul de cuvânt ucrainean Andriy Yusov a afirmat că dictatorul are cel puțin trei, care sunt ținute sub pază strictă și "supraveghere constantă" de către serviciile secrete rusești.

Unele surse rusești cred că Putin este mort și că a fost înlocuit de dubluri manipulate de personaje obscure de la Kremlin.

E Putin bolnav?

Alții susțin că dublurile sunt folosite pentru că Putin este grav bolnav sau se ascunde într-un buncăr, paranoic în ceea ce privește securitatea sa.

La începutul anului, Putin însuși a pus gaz pe foc, spunând că vechii săi colegi de școală ,,abia dacă îl recunosc".

Putin ar fi spus unui mic grup de oameni din Chukotka: ,,Când mă întâlnesc cu colegii mei de clasă sau de facultate, adesea se uită la mine și spun - ,,Nu-mi vine să cred, ești chiar tu, sau nu ești tu?"".

Acuzațiile potrivit cărora discursul de Anul Nou al dictatorului, care a fost difuzat în întreaga Rusie, a fost rostit de un AI Putin a stârnit din nou zvonuri nebunești.Jugashvili, care lucrează și ca artist, susține că Putin nu a mai fost văzut de mulți ani, scrie The Sun.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md