17:18:03 25.02.2024
Stiri

FOTO // Ambasadorul Rusiei, prezent la lansarea cărții autobiografice a Irinei Vlah. Vasnețov a stat alături de procurorul general SUSPENDAT Stoianoglo

Actualitate 12.09.2023 15:59 Vizualizări1169 Autor: Ziarul National
FOTO // Ambasadorul Rusiei, prezent la lansarea cărții autobiografice a Irinei Vlah. Vasnețov a stat alături de procurorul general SUSPENDAT Stoianoglo


Ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov, a fost luni, 11 septembrie, printre invitații de onoare la evenimentul de lansare a cărții autobiografice a Irinei Vlah, fostul bașcan prorus al Găgăuziei, „Profesia mea e politica”. Diplomatul rus a stat alături de procurorul general suspendat Alexandr Stoianoglo, cercetat penal pentru corupere pasivă, fals în declarații, abuz în serviciu și depășirea atribuțiilor de serviciu.

Citește și: Procuratura, NOI DEZVĂLUIRI din dosarul lui Stoianoglo: Ținea cu strictețe la control pașii procurorilor privind eliberarea din detenție a lui Platon și avea cu acesta în fiecare sâmbătă întâlniri la ora 15:00

Fostul bașcan al Găgăuziei, Irina Vlah, despre care Renato Usatîi a afirmat că ar fi candidatul susținut de Moscova la alegerile prezidențiale din anul 2024, a explicat de ce a decis să editeze o carte.

Citește și: Candidat-SURPRIZĂ al Moscovei la alegerile PREZIDENȚIALE din R. Moldova. „Irina Vlah este prima opțiune acum, dar e o problemă că NU va fi votată de moldoveni. Moscova mai are DOI candidați de rezervă”
„Îmi place să citesc cărți autobiografice și am decis să scriu o asemenea carte, sperând că, prin intermediul ei, oamenii mă vor cunoaște și mă vor înțelege ca politician, vor descoperi lucruri din culise. Am fost sinceră și deschisă la maximum în această carte”, a declarat Vlah în fața asistenței adunate într-un luxos hotel din Chișinău.

Cartea semnată de Irina Vlah are 192 de pagini și este disponibilă în două limbi – română și rusă.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md