10:46:10 18.05.2024
Stiri

Filmul care face furori pe Netflix. Este cel mai vizionat, bate record după record

Actualitate 15.04.2024 09:58 Vizualizări15493 Autor: Ziarul National
Filmul care face furori pe Netflix. Este cel mai vizionat, bate record după record


Un film italian este în momentul de față cel mai vizionat film de pe Netflix. Producția a bătut toate recordurile într-un timp foarte scurt, fiind apreciată de mii de oameni.

„Tear Maker” este numele acestui film cu Simone Baldasseroni, Caterina Ferioli și Sabrina Paravicini . Regia este de Alessandro Genovesi. Durata acestei drame romantice este potrivită pentru persoanele care preferă conținut scurt, fiind de doar 103 minute.

Personajele principale sunt Nica și Rigel, care își dau seama că sentimentele puternice și intense îi unesc după ce au fost adoptați dintr-un orfelinat, unde au avut o copilărie dificilă.

Chiar dacă este cel mai vizionat film în momentul de față, producția a primit și câteva recenzii negative.

„Sigur că există un potențial de poveste, dar această adaptare Netflix este executată ca și cum ar fi fost menită să fie îmbinată în clipuri pentru TikTok.”

Desigur, nu toate filmele se potrivesc tuturor oamenilor, așa că cel mai bine este să vă formați propria părere vizionându-l. De asemenea, producția are foarte multe recenzii pozitive.

În topul celor mai vizionate seriale de pe Netflix se află o producție spaniolă, care amestecă romantismul și drama. În doar două zile și în mijlocul unui weekend lung, a ajuns să conducă topul celor mai vizionate 10 seriale de pe platformă. Acesta este „Between the Lands”, cu Megan Montaner și Unax Ugalde.

„Pentru a-și proteja sora și a-și salva familia de la a se distruge, o femeie altruistă acceptă să se căsătorească cu un bărbat bogat care ascunde secrete întunecate”, spune rezumatul Netflix.

Cu o distribuție extraordinară și un complot care se adâncește în sacrificiile pentru familie și dragoste, acest serial este poziționat ca unul dintre serialele care trebuie vizionate.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md