03:31:27 14.11.2018
 
Stiri

EXEMPLU DE URMAT // O educatoare a REFUZAT florile din prima zi de grădiniță. Ce i-a rugat pe părinți

Social 12.09.2018 09:30 Vizualizări896 Autor: Ziarul National
EXEMPLU DE URMAT // O educatoare a REFUZAT florile din prima zi de grădiniță. Ce i-a rugat pe părinți sursa: google.ro

O educatoare din Craiova i-a sunat pe părinți înainte de începerea grădiniței și le-a spus că nu vrea să primească flori. În schimb, le-a propus ceva inedit.

Părinții celor 30 de copii din grupa pregătitoare au primit un telefon de la educatoarea micuților, pentru a le propune să doneze sumele destinate pentru florile din prima zi de grădiniță la „Bursa fericirii”.

Banii vor contribui la construirea Clinicii de oncologie pentru copii, ce se va efectua în România prin intermediul Asociației Dăruiește Viață.

În schimbul sumei de 70 de lei, fiecare copil a primit un tricou şi acţiuni onorifice la viitorul spital pediatric.

„Bucuria buchetului de flori pe care o primesc azi este imensă şi din această bucurie vreau să dau mai departe. Părinţii au donat o sumă pe bursa de fericire”, a spus Elena Ocroteală, educatoare.Părinții au primit cu bucurie această inițiativă, apreciind gestul nobil al educatoarei: „Este un model pentru comunitatea civică. Eram obişnuit să aduc flori, sunt frumoase, dar într-o situaţie de genul acesta, gândurile sunt mult mai nobile şi mai bine primite”, a declarat părintele unui copil.

Clinica ce urmează să fie construită este primul spital de oncologie pediatrică din România, unde copiii bolnavi vor putea beneficia de tratament adecvat, inclusiv radioterapie. Pentru ca acest proiect să poată fi realizat, este nevoie de opt milioane de euro.

Sursa: digi24.ro

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Comentarii
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md