17:48:37 29.11.2023
Stiri

Două minore de 14 și 15 ani, care anterior au fost filmate cum băteau cu bestialitate alte fete, au UCIS cu SADISM o femeie de 67 de ani ​

Actualitate 23.09.2023 11:10 Vizualizări3642 Autor: Ziarul National
Două minore de 14 și 15 ani, care anterior au fost filmate cum băteau cu bestialitate alte fete, au UCIS cu SADISM o femeie de 67 de ani ​


Două fete de 14 și 15 ani riscă ani grei de pușcărie, după ce au ucis cu sânge rece o femeie de 67 de ani. Este vorba de aceleași minore, care anterior au fost filmate cum băteau cu bestialitate alte fete, dar de fiecare dată scăpau de răspundere.

Poliția a stabilit că fetele, aflându-se în gospodăria unui băiat în satul Ghermănești, raionul Telenești, ar fi intrat în conflict cu stăpâna casei, o femeie de 67 de ani, ulterior cearta degenerând într-o bătaie.

În rezultat, acestea i-au aplicat femeii multiple lovituri de cuțit pe diferite regiuni ale corpului, au acoperit-o cu o plapumă și au părăsit locul crimei. Fetele au aruncat cuțitele într-o fântână de lângă gospodăria victimei.

Citește și: VIDEO +18 // Minoră de 17 ani, snopită în BATAIE de două fete, într-un parc din Chișinău. Victima a fost tăvălită pe jos și lovită cu BESTIALITATE cu picioarele în cap. Poliția a stabilit identitatea unei agresoare: „Fetele urmează să fie audiate”

Potrivit Poliției, minorele nu sunt la prima abatere de la lege, fiind anterior implicate în mai multe cazuri de bătaie în diferite sectoare ale capitalei, iar unele imagini de agresiune au fost distribuite în mediul online.

Una dintre ele locuia într-un Centru de plasament din capitală, pe care îl părăsea des fără a înștiința responsabilii.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru omor intenționat săvârșit cu deosebită cruzime, precum şi din motive sadice.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.11.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Românii regățeni și r...

27.11.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre neoproletcultism

24.11.2023 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Au obosit?

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md