09:36:42 04.12.2022
Stiri

Ignorat de presă, Dodon s-a văzut nevoit să ofere singur DETALII despre faptul că a fost citat de procurori: „E foarte clar că, de frică, vor să mă izoleze și să pună presiune psihologică pe mine și membrii familiei”

Actualitate 17.08.2022 13:59 Vizualizări11808 Autor: Ziarul National
Ignorat de presă, Dodon s-a văzut nevoit să ofere singur DETALII despre faptul că a fost citat de procurori: „E foarte clar că, de frică, vor să mă izoleze și să pună presiune psihologică pe mine și membrii familiei”


Socialistul Igor Dodon susține că a fost surprins de faptul că, ieri, când a fost citat la Procuratura Anticorupție pentru a i se aduce la cunoștință demersul procurorului privind prelungirea arestul la domiciliu, nu a văzut niciun reprezentant al mass-media în fața instituției. Supărat anterior că presa a venit să-i pună întrebări mamei sale în fața Procuraturii Anticorupție, Dodon a decis de această dată că e de datoria lui să ofere detalii despre ce s-a întâmplat ieri. Tradițional, socialistul s-a victimizat și a dat vina pe Maia Sandu pentru tot ce i se întâmplă.

„Am fost la Procuratura Anticorupție pentru a mi se aduce la cunoștință demersul procurorului de a prelungi arestul la domiciliu. Straniu că de data aceasta a fost fără gălăgie și presă controlată, pregătită cu provocări. Aceasta confirmă faptul că anterior totul era organizat de procurori și conducerea republicii, însă după ce au văzut că acțiunile lor provocatoare se întorc împotriva lor ca bumerangul, în special după atacul murdar la adresa mamei mele, s-au speriat și, de data asta, au renunțat”, a scris Dodon, neîntrebat de nimeni, pe o rețea de socializare.

Obișnuit cu interviurile din fața Procuraturii Anticorupție sau instanțelor de judecată, în cadrul cărora nu pierde nicio ocazie să atace guvernarea, Dodon încearcă să recupereze absența de pe micile ecrane cu postări pe rețelele de socializare.

„Aproape de fiecare dată când merg la CNA, procuratură sau judecăți, erau prezente provocările și presa subordonată guvernării. Probabil au înțeles că hărțuirea publică lovește tare în imaginea lor și în credibilitatea și așa foarte scăzută a procurorilor, din care motiv au fost puși pe pauză protestatarii cu ora și jurnaliștii subordonați puterii. La sate sunt zilieri, cei care muncesc onest cu ziua în agricultură. În capitală sunt câțiva protestatari cu ora, doar că ei ar câștiga într-o oră cam cât ar primi un zilier pentru o săptămână de muncă în câmp. Referitor la solicitarea de prelungire a arestului la domiciliu, niciun argument sustenabil, nicio probă care ar motiva prelungirea arestului. E foarte clar că, de frică, dorința Maiei Sandu și PAS este să mă izoleze de societate și să pună presiune psihologică pe mine și membrii familiei. Nu vor reuși…”, a mai scris Dodon.

De menționat că Dodon se află pentru a treia lună în arest la domiciliu. Acesta a fost reținut pe 24 mai curent într-un dosar cu patru capete de acuzare - corupere pasivă, trădare de patrie, finanțare ilegală a partidului și îmbogățire ilicită. Dacă va fi găsit vinovat, fostul președinte poate sta la pușcărie circa 20 de ani.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.12.2022 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // România întreagă, un...

01.12.2022 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino: Dodecalogul românilor b...

29.11.2022 11:33 Cazimir Țino Cazimir Țino: Riscurile și erorile Ch...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că „Gazprom” are motive întemeiate pentru a reduce livrările de gaze către R. Moldova cu 56,5% pentru luna decembrie, contrar contractului semnat cu „Moldovagaz”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md