09:50:30 24.09.2021
Stiri

DOC // PSRM a COLECTAT deja 54 de semnături privind constituirea majorităţii parlamentare pentru susţinerea candidatului la funcţia de PREMIER, Mariana Durleşteanu

Actualitate 11.02.2021 17:31 Vizualizări1147 Autor: Ziarul National
DOC // PSRM  a COLECTAT deja 54 de semnături privind constituirea majorităţii parlamentare pentru susţinerea candidatului la funcţia de PREMIER, Mariana Durleşteanu


PSRM a publicat astăzi declarația privind constituirea majorității parlamentare pentru susținerea candidatului Mariana Durleșteanu. Documentul este semnat de parlamentarii socialişti, cei ai Platformei „Pentru Moldova" şi neafiliaţii Vladimir Andronachi, Eugeniu Nichiforciuc şi Alexandru Oleinic.

„54 de deputați au semnat, astăzi, crearea unei majorități parlamentare pentru înaintarea candidaturii Marianei Durleșteanu la funcția de prim-ministru. Documentul, semnat în baza prevederilor constituționale, este transmis președintelui țării, pentru desemnarea oficială în calitate de prim-ministru a doamnei Mariana Durleșteanu", se arată într-un comunicat de presă al PSRM.

Socialiştii amintesc că, potrivit unei hotărâri a Curții Constituționale din 6 august 2020, în cazul în care este constituită o majoritate parlamentară formalizată, șeful statului este obligat să desemneze candidatul înaintat de această majoritate pentru funcția de prim-ministru.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


ION 12.02.2021 08:07

CANDIDATURA ESTE DIN SISTEMUL MAFIOT ȘI ACESTA O V-A VOTAO, CU REGRET ! SUGEREZ PREȘEDINTELUI ȚĂRII ȘI PARTIDELOR DE DREAPTA SĂ CHEME POPORUL LA PROTESTE, OR SE INTENȚIONEAZĂ RELUAREA PUTERII DE CĂTRE CRIMINALI. FUNCȚIILE OCUPATE DE CANDIDATURA ÎNAINTATĂ NU ÎNSEAMNĂ CĂ ACEASTA A LUCRAT PENTRU POPOR, REZULTATELE SUNT VĂDITE - SĂRĂCIA, CORUPȚIA, ANARHIA Ș.A.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.09.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ce înseamnă pentru „...

20.09.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Apatia transnistrean...

17.09.2021 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dilema Maiei Sandu

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Maia Sandu trebuie să plece la Moscova pentru a-l ruga pe Vladimir Putin să vândă gaze mai ieftine Republicii Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md