23:27:03 26.01.2023
Stiri

DECIS // Guvernul va aloca „Moldsilva” 64,2 milioane de lei, pentru ca agenția să vândă populației LEMNE la prețul din anul trecut

Actualitate 12.08.2022 17:20 Vizualizări1572 Autor: Ziarul National
DECIS // Guvernul va aloca „Moldsilva” 64,2 milioane de lei, pentru ca agenția să vândă populației LEMNE la prețul din anul trecut


Guvernul va aloca Agenției „Moldsilva” 64,2 milioane de lei din Fondul de Rezervă, pentru a nu admite majorarea prețurilor la lemnul de foc vândut populației.

Dispoziția aprobată în cadrul ultimei ședințe a Comisiei pentru Situații Excepționale, prezidată de prim-ministra Natalia Gavrilița, prevede, de asemenea, că Ministerul Mediului va elabora un Plan de acțiuni pentru aprovizionarea populației cu lemne de foc, aplicabil la nivel central și local.

CITIȚI și VIDEO // Fiecare familie din R. Moldova care se încălzește cu lemne va putea achiziționa câte maximum trei metri steri la prețuri similare cu cele din anul trecut: Guvernul va subvenționa pierderile „Moldsilva” cu 64 de milioane de lei

Totodată, membrii CSE au dispus joi prelungirea termenului de examinare a cererilor pentru eliberarea buletinului de identitate, a permisului de conducere şi a certificatului de înmatriculare a vehiculului, până la cel mult trei luni.

În acest timp, vor fi eliberate acte provizorii, cu aceeași forță juridică. Documentele provizorii vor avea un termen de valabilitate de șase luni și vor fi anulate în momentul recepționării de către beneficiar a actului mecanolizibil.

Textul Dispoziției mai prevede prelungirea, până la 30 septembrie curent, a termenului de plată de către S.A. „Moldovagaz” a drepturilor de import al gazelor naturale, în scopul asigurării capacității de plată a S.A. „Moldovagaz” față de S.A.P. „Gazprom” pentru gazele livrate în perioada următoare.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.01.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Problema identitară î...

23.01.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Războiul din Ucraina...

20.01.2023 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // Nebunia rusă

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că actuala guvernare a R. Moldova trebuie să schimbe Guvernul în anul 2023?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md