01:50:26 30.05.2020
 
Stiri

DIFERENȚE // Dodon promite SUPORT Mitropoliei Moldovei, în contextul PANDEMIEI. Patriarhia Română – DONAȚII de 1,4 milioane de EURO pentru ajutorarea persoanelor afectate de COVID - 19

Social 09.04.2020 17:30 Vizualizări3900 Autor: Ziarul National
DIFERENȚE // Dodon promite SUPORT Mitropoliei Moldovei, în contextul PANDEMIEI. Patriarhia Română – DONAȚII de 1,4 milioane de EURO pentru ajutorarea persoanelor afectate de COVID - 19 Facebook


Președintele Igor Dodon promite că va ajuta Mitropolia Chișinăului și Întregii Moldove, care ar fi afectată acum din cauza pandemiei COVID – 19.

„Înțelegem că biserica ortodoxă din R. Moldova trece printr-o perioadă foarte dificilă, la fel ca toți cetățenii, la fel ca întregul stat, de aceea un subiect separat pe care vreau să-l discutăm astăzi e cum să acordăm un anumit suport bisericii”, a declarat astăzi șeful statului, în cadrul unei întrevederi cu conducerea Mitropoliei Moldovei.

Pentru comparație, Patriarhia Română se implică activ și cu resurse importante în lupta cu noul coronavirus de peste Prut, acordând o mână de ajutor cetățenilor și autorităților.

Astfel, pe lângă întensificarea rugăciunilor, Patriarhia Română a făcut numeroase donații pentru persoanele vulnerabile - produse alimentare, igienico-sanitare sau aparatură medicală. În acest demers s-au implicat 2.077 de parohii.

Prin implicarea directă a centrelor eparhiale, protoieriilor, parohiilor și mănăstirilor, în perioada 30 martie – 3 aprilie 2020, a fost oferit un ajutor financiar și material de 3.048.669 lei, scrie basilica.ro.

Contribuţia totală a Patriarhiei Române către toate persoanele care au fost afectate în urma apariției acestui virus mortal se ridică la valoarea de 7.153.671 lei, adică echivalentul sumei de 1,44 milioane de euro, precizează sursa citată.

Femeile ortodoxe din Craiova au donat 2 imprimante 3D colegiului care produce viziere de protecție, iar atelierele Arhiepiscopiei Bucureștilor produc combinezoane pentru voluntarii care încearcă să ajute persoanele vulnerabile.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Napoleon 09.04.2020 18:26

BUNA!!! Aveți nevoie de asistență financiară? O mulțime de oameni sunt acolo în căutare de ajutor financiar, dar nu știu cum să facă asta. Știți că puteți solicita un împrumut și puteți obține un împrumut în mai puțin de 24 de ore pentru a vă rezolva situația financiară? o mulțime de oameni consideră că este atât de dificil să obțină un împrumut de la băncile lor locale sau de la alte instituții financiare datorită ratei dobânzii ridicate, garanțiilor insuficiente, raportului datoriei / veniturilor, scorului creditului scăzut sau din alte motive. Nu mai așteptați în jur! La NoviCap, oferim soluții de finanțare. Oferim tot felul de împrumuturi, oferim opțiuni de împrumut flexibile și multiple, inclusiv împrumuturi garantate și negarantate, împrumuturi pe termen lung și pe termen scurt, adaptate nevoilor dvs. financiare. Pentru întrebări - Trimiteți un e-mail la (novicapfinancialservices@gmail.com sau WhatsApp prin: +31642117819) ne străduim să facem împrumuturile ușoare, convenabile și accesibile. Serviciul nostru este foarte rapid, de încredere și de încredere și puteți împrumuta până la 20 de milioane de euro la o dobândă subvenționată de 2,5% pe an. Suntem compania potrivită de a contacta atunci când aveți nevoie urgentă de împrumut. Puteți solicita un împrumut oricând și oriunde, la propriul loc convenabil, folosind telefonul sau laptopul, tot ce trebuie să faceți este să ne contactați prin intermediul Email: (novicapfinancialservices@gmail.com) OR Scrie-ne pe WhatsApp prin: +31642117819. Suntem întotdeauna încântați să oferim sprijin financiar. Oferim servicii de împrumut de 24 de ore la nivel mondial.

vasile 09.04.2020 19:47

Cotcodaceshti prostii asa zisule presedinte. Esti gata la promisiuni intoti acesti 4ani numai pe nota 10. Numai minciuni si laude se atarna de urechile lunci prezidenthiale. Fuuuuu rapan.

GRUP-D 10.04.2020 00:51

În ultimele 5-6 zile Biserica ortodoxă a României a donat ajutoare Guvernului României de 1,4 mln. Euro. Iar Dodon vrea să ajute biserica rusească a lui Vladimir din Moldova. Ca urmare, ca să ajungă președinte el gata pentru orice tâmpenie și crimă.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2020 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce va pierde Dodon

25.05.2020 09:25 Nicolae Negru Nicolae Negru // Geopolitica intrând ...

22.05.2020 15:28 Ziarul National Victor Chirilă, directorul APE: R. Mo...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md