02:37:58 31.05.2023
Stiri

ATENȚE! De Hramul Chișinăului, circulația pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt va fi SISTATĂ. Cum va fi REDIRECȚIONAT transportul public

Social 13.10.2015 19:01 Vizualizări969 Autor: Victoria Bortă
ATENȚE! De Hramul Chișinăului, circulația pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt va fi SISTATĂ. Cum va fi REDIRECȚIONAT transportul public politik.md


De Hramul oraşului, în perioada 13 octombrie curent, ora 22.00, și 15 octombrie, ora 5.00, circulaţia transportului urban de călători pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, în perimetrul străzilor Mihai Viteazul - Ismail, va fi sistată.

De asemenea, pe 14 octombrie, între orele 17.00 - 23.00, va fi închisă circulaţia transportului pe străzile Columna şi Alexandru cel Bun, în perimetrul str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni - str. A. Puşkin.

Circulaţia transportului public va fi organizată conform unui grafic special.

Troleibuzele de pe rutele nr. 1, 5, 8, 22 şi 28, în direcţia sectorului Botanica vor circula de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile A. Şciusev, Bucureşti, Ciuflea şi în continuare pe traseele stabilite, iar în direcţia sectorului Buiucani - de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Ciuflea, Bucureşti, A. Şciusev, Mihai Viteazul, Columna, H. Coandă, Piaţa „Dimitrie Cantemir" şi în continuare pe traseele stabilite.

Troleibuzele de pe ruta nr. 4, în direcţia sectorului Botanica vor circula de pe str. A. Şciusev pe străzile Bucureşti, Ciuflea şi în continuare pe traseul stabilit, iar în direcţia sectorului Buiucani - de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Ciuflea, Bucureşti, A. Şciusev, Vasile Lupu şi în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutei nr. 2 se modifică după cum urmează: de la str. Gheorghe Asachi pe străzile Pan Halippa, Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe rutele nr. 7, 24, 25 şi 29 îşi vor scurta traseul şi vor circula doar până la str. Albişoara.

Itinerarul rutei nr. 10 se divizează în două părţi: prima parte - de la str. Studenţilor până la str. Albişoara, iar a doua parte - de la str. Mioriţa până la str. Bucureşti.

Itinerarul rutelor de autobuz nr. 3, 17, 46, A şi 122 se stabileşte pe str. Bucureşti în ambele direcţii, iar al rutelor nr. 18, 33, 44 şi 49 se modifică după cum urmează: de la str. Tighina pe străzile Columna, Ismail şi în continuare conform direcţiilor respective.

Itinerarul rutei nr. 5 se divizează în două părţi: prima parte - de la str. N. Milescu-Spătarul până la str. Albişoara, iar a doua parte - de la bd. Cuza-Vodă până la str. Ismail.

Rutele de microbuz care circulă pe str. Alexandru cel Bun, în direcţia sectorului Buiucani, se modifică după cum urmează: de pe str. Alexandru cel Bun pe str. A. Puşkin, str. Ierusalim, bd. Gr. Vieru, str. Cosmonauţilor, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, str. Alexandru cel Bun şi în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară, pentru a evita blocajele în trafic.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md