21:19:18 17.04.2024
Stiri

De ce ar trebui să apăsați butonul roșu de pe telecomandă? Are o importanță deosebită

Actualitate 19.09.2023 07:30 Vizualizări2712 Autor: Ziarul National
De ce ar trebui să apăsați butonul roșu de pe telecomandă? Are o importanță deosebită


Importanța butonului roșu de pe telecomandă. Ați apăsat vreodată butonul roșu de pe telecomanda televizorului? Pe aproape fiecare telecomandă a televizoarelor actuale există o serie de butoane colorate, care fie nu au deloc etichete, fie sunt denumite A, B, C și D. Dar ce fac aceste butoane și de ce este deosebit de important butonul roșu?

Se mai numește și serviciul „Buton roșu”: HbbTV este o variantă modernă de teletext pe care o puteți proba, doar apăsând butonul roșu de pe telecomanda televizorului. Buton, care bineînțeles că ar trebui să existe pe fiecare model de telecomandă.TECHBOOK ne explică care este funcția HbbTV.

Acesta este tot ceea ce aveți nevoie pentru HbbTV. O regulă generală: Dacă ați cumpărat televizorul după anul 2014, există o mare probabilitate ca dispozitivul să accepte deja HbbTV. Dacă doriți să fiți sigur când cumpărați, ar trebui să acordați atenție siglei HbbTV, care indică televizoarele compatibile.

Cerința de bază pentru HbbTV este ca televizorul să fie conectat la Internet. Multe dispozitive folosesc antena WLAN încorporată sau conexiunea prin cablu LAN. Unele modele mai vechi care nu au WiFi încorporat, pot fi echipate și cu stick-uri WiFi adecvate. Depinde mult de producător și model, dacă această opțiune este disponibilă.

Ceea ce mulți oameni însă nu știu, este faptul că HbbTV oferă adesea și funcții fără bariere: cum ar fi afișaje în limbajul semnelor. În plus, sunt posibile și subtitrări. Acestea pot fi ajustate individual ca dimensiune și afișare.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md