14:53:55 25.07.2024
Stiri

„Cea de-a doua armată a lumii” o comite din nou. Trupele rusești și-au DOBORÂT propriul elicopter. Accidentul rușinos nu a avut loc într-o zonă de război

Actualitate 21.06.2024 15:37 Vizualizări1607 Autor: ZiarulNational
„Cea de-a doua armată a lumii” o comite din nou. Trupele rusești și-au DOBORÂT propriul elicopter. Accidentul rușinos nu a avut loc într-o zonă de război


Un elicopter rusesc a fost distrus și echipajul format din patru soldați ar fi încetat din viață, potrivit canelelor Telegram utilizate de forțele armate din Rusia. Incidentul, care a avut loc pe țărmul Mării Negre, nu a fost până acum recunoscut de autoritățile de la Moscova.

Aparatul de zbor doborât de forțele rusești a fost identificat ca un elicopter Kamov KA-29. Acesta este o variantă a modelului KA-27, denumit de forțele NATO „Helix”, destinat transportului trupelor și armelor de asalt.

Accidentul a avut loc în orașul rusesc Anapa, de pe litoralul estic al Mării Negre, aflat în apropierea peninsulei Crimeea, anexată de Rusia în 2014.

„În Anapa, apărarea noastră aeriană a doborât propriul nostru elicopter. KA-29 căuta (bărci fără pilot), unul dintre Pantsir-urile noastre a lovit un elicopter (Conform versiunii preliminare, din cauza unei defecțiuni a sistemului prieten sau dușman)”, a scris canalul „Treisprezece”, citat de Adevărul.

Toți cei patru soldați aflați la bord ar fi murit în urma doborârii elicopterului Kamov KA-29. „Zbor veșnic, fraților”, a anunțat un alt canal Telegram asociat forțelor armate rusești.

Deocamdată, Moscova nu a avut nicio reacție la incident. Nici armata ucraineană, care ironizează adesea armata rusă pe rețelele de socializare, nu a menționat doborârea elicopterului și moartea soldaților.Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md