19:31:33 24.09.2023
Stiri

Ce trebuie să faci ca telefonul tău să pronunțe numele celui care te sună

Actualitate 13.09.2023 07:07 Vizualizări2242 Autor: Ziarul National
Ce trebuie să faci ca telefonul tău să pronunțe numele celui care te sună


Fă telefonul sa pronunte numele celui care te suna sau numarul in cazul in care nu-l ai trecut in agenda. Este un tutorial simplu si cred ca poate fi util pentru unele persoane sau in anumite situatii.

Eu va arat acum procedura de urmat daca aveti un telefon Samsung, insa cred ca puteti incerca in acelasi mod si daca aveti un smartphone produs de catre alt brand.

Stiu, in mod normal, ne uitam pe ecran pentru a vedea cine ne suna. Dar ce te faci cand esti la volan sau ai mainile ocupate, daca ai terminalul in alta camera sau daca iti este lene sa te ridici din pat?

Sau mai este un scenariu, acela in care asculti muzica sau alt continut la casti si nu doresti sa scoti telefonul din buzunar, nu poti sa o faci sau poate nu vrei. Fix aici intervine setarea pe care am sa o arat in cele ce urmeaza, ea este integrata in aplicatia de apelare si nu trebuie sa instalati nimic in plus.

Stiu ca sunt destul de multe persoane care nici macar de curiozitate nu arunca o privire in optiunile si setarile aplicatiei “Contacte” sau “Apelare”, insa nu ar fi rau sa aruncati o privire si acolo, sunt destul de multe aspecte de configurat.

Deschideti aplicatia dedicata si vedeti ca in partea dreapta/sus apar cele 3 puncte ce reprezinta meniul. Apasati pe ele si se va deschide o mica fereastra. De acolo alegeti “Setari”, asa cum vedeti in captura de ecran de mai jos.

Fa telefonul sa pronunte numele celui care te suna

Continuam si vedeti ca exista acum o serie intreaga de posibilitati. Noi vom apasa pe “Preluati si incheiati apeluri” si mai departe, activam “Cititi cu voce tare nume apelanti”.

Dar asa cum se observa in ultima imagine de mai jos, exista posibilitatea de pornire pentru Bluetooth si casti sau intotdeauna. Bifati ceea ce doriti dar cel putin pe Samsung nu exista posibilitatea de a alege pe ambele.

Fa telefonul sa pronunte numele celui care te suna

Asta a fost tot, acum al vostru smartphone va rosti de fiecare data numele apelantului sau numele lui, depinde daca il aveti sau nu in agenda.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.09.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre discursul Mai...

20.09.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Proiectul de țară – i...

18.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Iluzia subversivă

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md