Ce se ÎNTÂMPLĂ dacă adaugi o linguriță din acest ULEI în cafea?


Un singur ingredient îți face cafeaua mai energizantă și mai sănătoasă. Este vorba despre uleiul de cocos care, adăugat în ceașca de cafea, îți dă mai multă energie, te ajută să te concentrezi mai bine și, de asemenea, te ajută să slăbești, scrie Euforia.
Cum este posibil? Uleiul de cocos conține o cantitate mare de acizi grași, care sunt procesați de ficat. Se reduce, astfel, nevoia de glucoză și nu se mai formează depozite de grăsime.
Data viitoare când bei cafea, adaugă o linguriță de ulei de cocos în ceașca ta și renunță la alți îndulcitori, spun specialiștii.
Totodată, beneficiile uleiului de nucă de cocos mai includ îngrijirea părului, pielii, înlăturarea stresului, menținerea nivelului de colesterol, pierderea în greutate, creșterea imunității, digestie și metabolism adecvat, înlăturarea problemelor la rinichi, boli cardiace, hipertensiune arterială, diabet zaharat, HIV și cancer, îngrijire dentară și rezistenta oaselor.






































































