21:51:06 15.11.2018
 
Stiri

BILANȚ // Câți bani s-au strâns la Gala Generozității pentru a construi „Casa Viitorului”

Social 27.10.2015 09:10 Vizualizări1981 Autor: Galina Munteanu
BILANȚ // Câți bani s-au strâns la Gala Generozității pentru a construi „Casa Viitorului”

Gala Generozității a reunit și în acest an nu doar nume notorii și celebrități care au venit să susțină misiunea CCF (Copil, Comunitate, Familie) Moldova și HHC (Hope and Homes for Children) Marea Britanie, dar și o sumă impresionantă de bani – 27 450 de euro, obținuți din vânzări de bilete, licitație de obiecte de valoare și contribuții ale companiilor de business.

Banii vor merge la definitivarea construcției primei case comunitare din Chișinău – „Casa Viitorului” - unde vor locui 12 copii abandonați și cu dizabilități severe. Ulterior, casa va trece în gestiunea Consiliului municipal Chișinău și va fi un serviciu sută la sută finanțat din bugetul public al capitalei.

Casa Comunitară a Viitorului le va permite acestor copii să fie îngrijiți de un personal calificat, să beneficieze de reabilitare şi servicii la ei în comunitate, fără a fi izolați – cum se întâmplă, de obicei, în cazul unor astfel de copii.

„Le mulțumim tuturor celor care, prin prezenta lor la gală, susțin proiectul „Casa Viitorului". Vom avea grijă să informăm publicul despre cum merg lucrările de construcție a casei. Noi, adulții, avem obligația să-i protejăm pe acei copii, care din diferite motive au rămas fără apărarea şi dragostea familiei lor”, a declarat Liliana Rotaru, președintele CCF/HHC Moldova.

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!


Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.11.2018 13:00 Ziarul National Victor Chirilă // Cine e de vină că R...

12.11.2018 09:18 Nicolae Negru O altă perspectivă asupra furtului mi...

11.11.2018 15:40 Ziarul National Gheorghe Erizanu // Cetățeanul Băsescu

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md