02:01:25 22.01.2018
Stiri

Cadoul AMUZANT făcut de Meghan Markle, de Crăciun, Reginei Elisabeta. „A râs cu lacrimi”

Monden 09.01.2018 19:30 Vizualizări945 Autor: Ziarul National
Cadoul AMUZANT făcut de Meghan Markle, de Crăciun, Reginei Elisabeta. „A râs cu lacrimi” sursa: one.ro

Meghan Markle, logodnica printului Harry, a petrecut sărbătorile de iarnă în casa Familiei Regale.

Meghan Markle (36 de ani), care urmează să devină soţia Prinţului Harry în această primăvară, a trebuit să onoreze tradiţia darurilor haioase de Crăciun, pe care membrii familiei regale şi le oferă între ei, în fiecare an.

Conform Daily Star, Meghan i-a luat Majestăţii Sale un hamster de jucărie, care şi cântă, ceea ce a amuzat-o teribil pe Regină. Cadoul a avut succesul sperat, mai ales atunci când căţeii Reginei au încercat să acapareze jucăria. Aceasta a râs şi a spus despre hamster: „Poate să le ţină companie câinilor mei!”.

Meghan a râs şi de podoaba capilară rară a Ducelui de Cambridge, oferindu-i o pălărie care avea ataşate meşe de păr roşcat.

Cadoul lui Meghan se înscrie în seria darurilor amuzante primite de Crăciun de familia regală. Odată, prinţul Harry i-a dat bunicii sale o cască de duş pe care scria: „Ain't life a b****”, în timp ce cadoul favorit al Prinţului Charles este un capac de toaletă din piele albă, de care nu se mai desparte.

Sursa: one.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md