02:55:31 27.05.2024
Stiri

Bryan Johnson, milionarul care vrea să trăiască până la 120 de ani, spune că a încetinit viteza de îmbătrânire a tatălui său cu 25 de ani. Experimentul lui șochează

Actualitate 21.11.2023 08:58 Vizualizări1608 Autor: Ziarul National
Bryan Johnson, milionarul care vrea să trăiască până la 120 de ani, spune că a încetinit viteza de îmbătrânire a tatălui său cu 25 de ani. Experimentul lui șochează Instagram Bryan Johnson


Bryan Johnson, milionarul care vrea să încetinească îmbătrânirea și să ajungă la 120 de ani, a spus, recent, că în său l-a introdus și pe tatăl lui de 70 de ani și că a reușit să-i scadă vârsta organismului cu 25 de ani grație transfuziilor cu „super sângele” lui.

Johnson cheltuie 2 milioane de dolari pe an pentru regimul său, pentru ca organismul să-i funcționeze ca unui adolescent. În proiectul pe care l-a denumit Blueprint iau parte și fiul lui de 17 ani, Talmage, dar și tatăl, Richard, în vârstă de 70 de ani. Bryan a orchestrat o bizară schemă de a primi sânge și plasmă de la copil și el, la rândul său, să-i facă transfuzii tatălui lui.

„Tatăl meu îmbătrânește acum de la 46 de ani. Înainte o făcea ca la 71", a transmis Johnson într-o postare pe X (Twitter). Lui Richard i s-au extras 600 ml de plasmă și i s-a introdus un litru de la fiul său. "Rămâne o întrebare deschisă cât timp va persista viteza redusă de îmbătrânire a tatălui meu. Până acum au trecut șase luni, ceea ce este remarcabil", a completat milionarul.

Bryan Johnson

Bryan Johnson și tată lui / Foto: Instagram Bryan Johnson

EXCENTRICUL MILIONAR BRYAN JOHNSON ARE UN PROGRAM DRACONIC PENTRU A-ȘI ÎMPLINI SCOPUL

Bryan Johnson a stârnit interesul presei din toată lumea după ce și-a expus planul de a învinge urmările lăsate de trecerea timpului.

„Mă revolt împotriva culturii morții. M-am născut ca să introduc această nouă idee în lume. În secolul XXI, singurul scop este să nu mori”, a spus Johnson, recent, în cadrul unui podcast. Acesta crede, de asemenea, că este „absolut posibil să trăiești pentru totdeauna” și spune că-și trăiește viața pe baza unui algoritm bine stabilit, pentru a nu-i da minții sale autoritatea de a lua decizii.

Somnul este cel mai important pentru el. Îi măsoară calitatea și spune că a avut șase luni consecutive cu 100% calitate a somnului. Se culcă la 20:30 în fiecare seară, se trezește la 5 dimineața și câteva ore nu vorbește cu nimeni. Între orele 6 și 11 mănâncă toate alimentele zilei respective, după care nu mai consumă nimic. Și vinul, spune el, îl bea dimineața și nu mai mult de 88 de ml.

Programul draconic al lui Bryan Johnson l-a împiedicat să-și găsească o parteneră de viață, dar nu regretă deloc, pentru că misiunea lui e mai importantă. Mănâncă în jur de un kilogram de legume pe zi. Pentru a scăpa de pofta de dulce consumă cacao, nuci macadamia și fructe de pădure.

111 pastile nu lipsesc din „meniul” zilnic. Face exerciții fizice atent alese pentru el și se supune la tratamente și experimente continue pentru a reușit să bată trecerea timpului.

În doi ani, el și medicii care-i sunt alături spun că și-a redus vârsta biologică cu peste cinci ani și că are inima unui bărbat de 37 de ani, pielea unuia de 28 și capacitatea pulmonară a unuia de 18 ani. Mai mult, ar fi încetinit procesul îmbătrânirii, acum plecând de la 31 de ani, nu de la 45 cât are cu adevărat.

Sursa: digi-world.tv


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.05.2024 10:20 Ziarul National Nicolae Enciu // Modernizarea economi...

24.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Căutarea unui candid...

20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md