13:50:08 03.10.2023
Stiri

Răsturnare de situație în fotbalul mondial: motivul pentru care clubul Manchester United ar putea să nu fie cumpărat de un MILIARDAR britanic

Actualitate 21.03.2023 16:24 Vizualizări2131 Autor: Ziarul National
Răsturnare de situație în fotbalul mondial: motivul pentru care clubul Manchester United ar putea să nu fie cumpărat de un MILIARDAR britanic


Miliardarul britanic Jim Ratcliffe a afirmat că nu intenţionează să plătească un preţ „stupid” pentru Manchester United, înainte de termenul limită de miercuri pentru a doua serie de oferte de cumpărare a clubului de fotbal din Premier League, informează Reuters, citat de Agerpres.

Ratcliffe, fan de o viaţă al lui United şi fondatorul a grupului de produse chimice Ineos, a depus o ofertă de cumpărare a grupării de pe Old Trafford în februarie.

Actualii proprietari ai lui Manchester United, membrii familiei americane Glazer, au început să ia în calcul noi investiţii sau o potenţială vânzare pentru deţinătoarea recordului de titluri de campioană a Angliei (20), în luna noiembrie, după 17 de ani de la achiziţionarea clubului, pentru 790 de milioane de lire sterline, în cadrul unei tranzacţii cu un puternic efect de levier financiar.

Posibilă tranzacție istorică

Vânzarea clubului Manchester United ar depăşi, probabil, cea mai mari tranzacţie de până acum din lumea sportului - cele 5,2 miliarde de dolari, inclusiv datoria şi investiţiile, plătite pentru Chelsea Londra - au declarat antrenor pentru Reuters surse bine informate.

Într-un interviu pentru Wall Street Journal, Jim Ratcliffe a descris clubul ca un "activ comunitar" mai degrabă decât unul financiar.

Motivul invocat

„Cum stabileşti preţul unui tablou? Cum faci să decizi preţul unei case? Nu are legătură cu cât de mare este costul construcţiei sau cât costă pictatul", a spus Radcliffe. "Ceea ce nu vrei să faci este să plăteşti preţuri stupide pentru lucruri, deoarece atunci vei regreta ulterior", a adăugat miliardarul.

Potrivit Sky Sports, Manchester United urmează să primească mai mult de cinci oferte înainte de termenul limită de miercuri.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.10.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Druță, ideologul...

29.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mărul transnistrean ...

27.09.2023 08:52 Cazimir Țino Cazimir Țino // UNIREA – IDEAL NAȚIONAL

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md