05:58:35 24.04.2024
Stiri

Au „cumpărat” o femeie din R. Moldova cu 1 500 de dolari și au exploatat-o sexual în Dubai timp de câțiva ani, până victima a reușit să fugă: Pedeapsa dictată pentru proxenetă

Actualitate 26.02.2024 09:59 Vizualizări878 Autor: Ziarul National
Au „cumpărat” o femeie din R. Moldova cu 1 500 de dolari și au exploatat-o sexual în Dubai timp de câțiva ani, până victima a reușit să fugă: Pedeapsa dictată pentru proxenetă


I-a propus unei femei un post de vânzătoare la Dubai, dar a deposedat-o de acte atunci când a ajuns la destinație și a obligat-o să presteze servicii sexuale.

O femeie de 35 de ani a fost condamnată la șapte ani și jumătate de închisoare pentru trafic de ființe umane.

Potrivit Procuraturii municipiului Chișinău, inculpata a acționat, la începutul anului 2014, când se afla în Dubai, Emiratele Arabe Unite, împreună cu o altă femeie, care a decedat între timp, dar și cu un bărbat în privința căruia a fost pronunțată deja o decizie irevocabilă de condamnare pentru trafic de ființe umane. Cei trei au ademenit o femeie la muncă în Dubai cu ,,un salariu atractiv", dar au impus-o să presteze servicii sexuale.

,,Abuzând de poziția de vulnerabilitate, manifestată prin situația financiară precară a victimei, au organizat perfectarea actelor și transportarea acesteia în orașul de destinație, ulterior cazând-o împreună cu alte femei și deposedând-o de pașaport. Prin aplicarea violenței fizice și psihice față de victimă, sub pretextul că au cumpărat-o la prețul de 1 500 de dolari SUA, au exploatat-o sexual prin organizarea prestării de către ultima a serviciilor sexuale diferitor clienți, până la începutul anului 2017, atunci când victima a reușit să fugă", arată acuzatorii de stat.

Inculpata a pledat nevinovată și sentința emisă de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, nu este definitivă.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md