18:57:33 31.03.2020
 
Stiri

ATENȚIE! Traficul rutier va fi SUSPENDAT pe un bulevard important din capitală timp de câteva zile

Social 14.09.2015 16:55 Vizualizări513 Autor: Victoria Bortă


ATENȚIE! Traficul rutier va fi SUSPENDAT pe un bulevard important din capitală timp de câteva zile

Traficul rutier pe bd. Constantin Negruzzi va fi suspendat de astăzi, începând cu ora 24.00, până la 17 septembrie curent la ora 5.00, în legătură cu executarea lucrărilor de reconstrucţie a reţelelor de apeduct şi canalizare, informează Primăria municipiului Chișinău.

Pe perioada executării lucrărilor, circulaţia transportului public va fi organizată. Troleibuzele de pe ruta nr. 4 de pe bd. Dacia pe str. Ciuflea, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzul de pe ruta nr. 8 de pe bd. Traian pe bd. Dacia, str. Ciuflea, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseul stabilit.

Totodată, se deschide o rută suplimentară de troleibuz „Bd. Traian - bd. Iu. Gagarin”, care va circula pe următorul traseu: de pe bd. Traian, bd. Decebal, bd. Iurie Gagarin cu întoarcere la sensul giratoriu de la bd. Dimitrie Cantemir.

Autobuzele de pe rutele nr. 3, nr. 122 şi nr. A vor circula de pe bd. Iu. Gagarin pe bd. Dimitrie Cantemir, str. Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseele stabilite. Iar rutele nr. 18, nr. 33, nr. 44 şi nr. 49 - de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Ismail, bd. Dimitrie Cantemir, bd. Iu. Gagarin şi în continuare pe traseele stabilite.

De asemenea, și microbuzele își vor schimba circulația. Rutele nr. 103 şi nr. 120 - de pe str. Ismail pe bd. Dimitrie Cantemir, bd. Iu. Gagarin şi în continuare pe traseele stabilite. Rutele nr. 118, nr. 165 şi nr. 173 vor circula de pe bd. Iu. Gagarin pe bd. Dimitrie Cantemir, str. Ismail şi în continuare pe traseele stabilite.

Iar ruta 189 va circula de pe str. Albişoara, pe bd. Dimitrie Cantemir, str. Ismail, bd. Ştefan cel Mare, str. Ciuflea şi în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară pentru a evita blocajele de trafic, iar cetăţenii să nu fie afectaţi de executarea lucrărilor.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
30.03.2020 10:00 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională (2)

27.03.2020 09:29 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională sau...

23.03.2020 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // La plecarea lui Petr...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md