Adevărul despre ananasul din conservă. O să mai mănânci vreodată?


Ananasul este un fruct foarte sănătos şi extrem de util în ameliorarea indigestiei, artritei şi sinuzitei. Sucul său combate cu succes paraziţii intestinali. Bromelaina, o enzimă regăsită în ananas, participă în mod direct la metabolizarea proteinelor, facilitând bună desfăşurare a proceselor digestive şi absorbţia completă a nutrienţilor din hrană.
Printre alte beneficii ale sale putem menţiona faptul că ajută foarte mult la protecţia ficatului, este un paravan de protecţie împotriva cancerului, iar prin faptul că deblochează orice impediment al vaselor sanguine ajută şi la protecţia inimii.
Chiar dacă este un fruct extrem de sănătos, ananasul conservat nu aduce beneficii sănătăţii, deoarece are un aport caloric mai mare decât fructul proaspăt şi nu furnizează la fel de multă bromelaină, enzima fiind distrusă prin expunerea la temperaturi ridicate.
În fructul conservat există, din păcate, zahăr și toate beneficiile nutritive se înjumătăţesc, în cel mai bun caz. Singurele care rămân nealterate în ananasul conservat sunt fibrele.









































































