REȚETĂ // Paste cu spanac şi cremă de brânză
Eşti în criză de timp şi vrei să găteşti un fel de mâncare rapid şi săţios? Aceste paste sunt perfecte!
Ingrediente:
- 150 g paste
- 100 g ceapă
- 1 mână de spanac proaspăt
- 1 căţel de usturoi
- 10 g cimbru uscat
- 75 g cremă de brânză
- 40 ml ulei de măsline
- piper măcinat
- sare
Mod de preparare:
Fierbe pastele. Între timp, taie fin ceapa, curăţă usturoiul, zdrobeşte-l puţin cu lama unui cuţit, iar apoi taie-l mărunt.
Se încălzeşte uleiul de măsline într-o tigaie, se adaugă ceapa, usturoiul şi jumătate de cimbru. Se condimentează cu sare şi piper şi se lasă la înmuiat până devin transparente. Se pun frunzele de spanac în tigaie şi se prăjesc până îşi lasă zeama. Adaugă crema de brânză şi amestecă bine.
Apoi, în aceeaşi tigaie amestecă pastele cu compoziţia care conţine spanac şi găteşte în continuare la foc mic timp de 1-2 minute. Adaugă cimbrul rămas şi, dacă mai e necesar, pune puţină apă rămasă după ce ai fiert pastele.
Poftă bună!
Sursa: eva.ro
„Pobeda” și Kremlinul nu-l va ajuta pe Șor să scape de PUȘCĂRIE. Recean: „Șor conduce o grupare criminală finanțată din banii Kremlinului și am încrederea că va fi tras la răspundere de către instituțiile din R. Moldova”
LEGE // Denumirile geografice de pe teritoriul R. Moldova, scrise în limba română: Cum vor fi anunțate localitățile în care trăiesc minorități naționale
Nicolae Ciucă, în cadrul întrevederii cu ministra Justiției de la Chișinău: „Puteți conta pe sprijinul României în implementarea reformelor asumate în justiție și în lupta împotriva corupției”